To je to što me zanima!

Tata Martino odlazi, Luis Enrique od ljeta vodi Barcu...

Enrique je bivši igrač Barce za koju je odigrao 300 utakmica. Trenersku karijeru počeo je u mladoj momčadi, a onda je preko Rome stigao do Celte u kojoj sad radi
Vidi originalni članak

Tati Martinu odbrojani su dani na klupi Barcelone. Čim završi sezona katalonski klub će mu zahvaliti na suradnji i spakirati kofere, zajednički je stav medija u Španjolskoj. Zbog toga su oni već počeli tražiti njegova nasljednika, a ozbiljan kandidat je Luis Enrique!

Mundo Deportivo, inače blizak Barci, tvrdi da je on najbliži toj poziciji i kako je vrlo vjerojatno da će se to i realizirati.

Enrique je bivši igrač Barcelone, za koju je odigrao 300 utakmica. trenersku karijeru počeo je u njihovoj mladoj momčadi, a onda je preko Rome stigao do Celte u kojoj sad radi.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Maldini3 28.04.2014.

    Nije postigao nista s Romom, ni s Celtom, nema nikakvoga smisla, ocigledno je uvjet da odigras preko 150 utakmica za Barcu, ili da te Messi pozove da budes trener

  • seperate_ways 28.04.2014.

    Enrique je truba od trenera.

  • ecolozzi 28.04.2014.

    Enrique je bio pravi igrač, ali kao trener ovakvoj momčadi, ali ko smo mi da se petljamo i Guardiola je bio totalni anonimus pa evo šta je stvorio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare