To je to što me zanima!

Tata Vlado: Ivo nije u zavadi s HTS-om; nije on za pet setova

TATA VLADO Moj sin nije ni u kakvoj zavadi s Hrvatskim teniskim savezom, rekao je otac hrvatskog tenisača Ive Karlovića, koga izbornik Željko Krajan zove u reprezentaciju za finale Davis Cupa
Vidi originalni članak

Pune tribine, 15.000 ljudi... Da, bilo bi lijepo da moj sin igra u takvoj atmosferi finala Davis Cupa, no nisam siguran koliko je to realno, kaže Vlado Karlović, Ivin otac.

Karlovićev povratak u reprezentaciju žele izbornik Željko Krajan, navijači, kolege tenisači... Div sa Šalate igra odlično i s 37 godina i na tvrdoj podlozi za Argentince bi bio težak zalogaj.

- Ivo ima 37 godina, igranje pet setova za njega je prenaporno. Velika je odgovornost prihvatiti poziv za finale Davis Cupa, a onda kada dođe peti set, dođu problemi - kaže tata Karlović i najavljuje dolazak na finale bez obzira na to igra li njegov sin.

Ivo Karlović s HTS-om je na suprotnim stranama još iz vremena dok je bio klinac. Nije mu baš sjelo forsiranje nekih drugih igrača nauštrb njega. Tu je i priča o raspodjeli novca nakon osvajanja Davis Cupa 2005. godine.

- Ivo nije u zavadi s HTS-om jer je netko, eto, protežirao nekog drugog igrača. Možda je netko, pak, kivan na mog Ivu zbog njegovih uspjeha - istaknuo je tata Vlado.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • rođo prošla kriza 25.09.2016.

    Ivo ima lošu statistiku na tri dobivena, ipak mislim da bi trebao doći

  • Mél.C.B.🌼 24.09.2016.

    mah, kako onda igra 5 setova na GS??? Svejedno, bolje da ne igra,..to ionako i nije igra.

  • kamila7 24.09.2016.

    kaj mu tata vodi karijeru

Komentiraj...
Vidi sve komentare