To je to što me zanima!

Taylor: Bit ću sretan kada se Eduardo da Silva vrati!

Bit ću jako sretna osoba onog dana kad vidim Dudua u sastavu Arsenala ili Hrvatske i kad opet počne zabijati golove, kaže Martin Taylor
Vidi originalni članak

Komentari da mi treba zabraniti igrati nisu me pogodili jer znam da sam išao na loptu i da se sve dogodilo slučajno, rekao je Martin Taylor u intervjuu Independentu, prvom nakon šest dana šutnje.
- Bit ću sretan kad opet vidim Eduarda u dresu Arsenala i hrvatske reprezentacije - rekao je Birminghamov branič i dodao:
- Ozljeda je stvarno grozna. Tek kad se Eduardo vrati i opet bude zabijao, osjećat ću se bolje. Ljudi će onda valjda shvatiti da se onakve nesreće događaju u nogometu i da se nakon njih možeš vratiti.
Iste večeri kad je ozlijedio Eduarda, pokušao ga je posjetiti.
- Otišao sam odmah u subotu navečer, ali nisam ga uspio vidjeti jer se još oporavljao od operacije - rekao je Taylor i dodao:
- Vratio sam se sutradan. Čuo kako džokej Tony McCoy govori da je jutro nakon teške ozljede najgore kad se čovjek suoči sa stvarnošću. Zato sam mislio - možda me neće htjeti vidjeti. Ali jest. Rekao sam da mu nisam htio to učiniti. Shvatio je i samo kimnuo glavom.

PROSINEČKI: KOD EDUARDA DOK NAS NE POTJERAJU
Nakon snimanja reklamnog spota za Mastercard na Maksimiru hrvatski izbornik kratko je izjavio.
- Idemo gledati Milan - Arsenal i nakon toga letimo u London Eduardu. Bit ćemo nekoliko dana.
- Nekoliko dana? Bit ćemo dok nas ne potjeraju - dodao je Robert Prosinečki. Izbornik vjeruje da će Olić dostojno zamijeniti Eduarda na Euru.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • marko00 29.02.2008.

    zgubidan21- ej nemoj ljude po regiji djeli, i nemoj srat po hercegovcima, urazumi se malo. mora da si iz zg dok mrziš hercegovce, i nemoj više take kometare bacat ovdje jer nisu uredu. de ti meni sam odgovori odakle si ti i tvoji?

  • taurus1986 29.02.2008.

    Alo Hercegovac ti je..es Hrvatsku 20 godina sa svojim rođacima pa ti niko nista ne govori :-)!! Pustite Tylora na miru čovik je to slučajno napravija!!!

  • Vittela 29.02.2008.

    Pa koliko cete ga jos okrivljivat, napravio je to sta je napravio, nazalost i gotovo sad, dudu je izasao iz bolnice, a ovdje se jos trazi krivac,pa ni sam dudu ga nije popljuvao po novinama, pravi covjek, prava dusa, zivot ide dalje, a dudu ce se vratit jaci nego ikad sa jos vecom voljom i optimizmom, a miiiiii, mi jedva cekamo da navijamo za njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare