To je to što me zanima!

'Teatar snova' napali miševi: Na travnjaku, uredima, kuhinji

Old Trafford je već 2006., 2010. te 2012. godine imao sličnih problema, a čini se kako su miševi ponovno pronašli put do travnjaka, ali i ureda, restorana te kuhinje...
Vidi originalni članak

Osim što je momčad Manchester Uniteda daleko od nekadašnje pobjedničke forme, 'crvene vragove' sada su zatekli novi problemi . Njihov ' teatar snova ' ponovno su napali miševi .

Old Trafford je već 2006. , 2010. te 2012. godine imao sličnih problema, a čini se kako su miševi Manchestera ponovno pronašli put do legendarnog travnjaka .

Glodavci su primijećeni na sjevernoj i južnoj tribini , a nekoliko ih je viđeno i u klupskim uredima .

- Manchester United provodi vrlo detaljne kontrole kroz cijeli stadion i pri svakom pojavljivanju , problemi se rješavaju vrlo brzo - uvjerava javnost glasnogovornik ' crvenih vragova ', no budući da je u blizini stadiona jedan od glavnih vodova kanalizacije , mještani su uvjereni kako problem zapravo nikada neće biri riješen .

U povijesti se već nekoliko puta događalo da se igrači žale na miševe , a bilo je nekoliko primjedbi i na stadionske restorane te na samu kuhinju . Čini se kako problemi nakon odlaska Sir Alexa Fergusona nikako ne mogu zaobići Manchester United.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • duran nenad 23.01.2015.

    umjesto karata prodaju misolovke

  • duran nenad 23.01.2015.

    mickey mouse stadion

  • lolito 23.01.2015.

    nakotilo ih se... ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare