To je to što me zanima!

Teko ozlijeđeni vaterpolist Ikodinović malo bolje

Stanje srpskog vaterpolista Danila Ikodinovića, koji je teško ozlijeđen u nesreći u petak, malo je bolje, ali je još u životnoj opasnosti
Vidi originalni članak

Stanje srpskog vaterpolista Danila Ikodinovića, koji je teško ozlijeđen prije četiri dana u prometnoj nesreći, počelo se poboljšavati.
Liječnici su obavili još jedan kirurški zahvat te su napravljeni kontrolni nalazi čiji su rezultati u prihvatljivim granicama.
Ikodinović je i dalje na aparatima te "na poziv" otvara oči i pomiče noge i lijevu ruku, no to ipak treba uzeti s rezervom jer se još nije izvukao iz životne opasnosti.
Kapetan srpske reprezentacije je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći u petak navečer na cesti Zrenjanin-Novi Sad, kada je vozeći se na motociklu udario u zadnji dio automobila koji se kretao u istom smjeru.
Ikodinović je pouzdani napadač vaterpolske reprezentacije Srbije s kojom je osvojio srebrnu olimpijsku medalju u Ateni 2004. te brončanu na OI-u u Sydneyu 2000. godine, a 2005. na SP-u u Montrealu osvojio i naslov svjetskog prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare