To je to što me zanima!

Telegraph: Luka Modrić je najsličniji Čehu Rosickom

Osim s Arsenalovim veznjakom, Luku su engleski novinari usporedili i s danskim nogometašem iz sredine osamdesetih Jesperom Olsenom
Vidi originalni članak

Engleski mediji s velikim iščekivanjem najavljuju meč protiv Hrvatske. Telegraph je u najavi ove utakmice u prvi plan stavio Luku Modrića, o kojem pričaju kao o "zakaparenom igraču Chelseaja".
- Idemo u London odigrati jednu dobru utakmicu i pokazati naše pravo lice nakon poraza u Makedoniji. Nadam se da nećemo izgubiti, ali nije isključeno da dođemo i do pobjede - rekao je Luka u mikrofone engelskih novinara.
Osim Lukine uloge u Bilićevoj momčadi, Englezima je izuzetno zanimljiva i mogućnost njegova dolaska na Otok. Iako je u kontaktu s nizom europskih klubova, tvrdi Telegraph, Chelsea je u najboljoj poziciji. Navodi se i kako je Arsenal ozbiljno zagrizao, a u vrlo ozbiljne kombinacije dovodi se čak i Barcelona.
- Modrić bi se sigurno uklopio u momčad Chelseaja. Malo pogrbljenog stava, slabije tjelesne građe i razbarušene frizure, na terenu podsjeća na Jespera Olsena, danskoga krilnog igrača koji je nekoliko puta zabljesnuo u dresu Manchester Uniteda sredinom osamdesetih. No igrač kojem je najsličniji je Arsenalov češki veznjak Tomas Rosicky - piše Telegraph, koji ističe i kako je Modrićeva prednost što može igrati u nekoliko uloga u veznom redu. Kako tvrde, drukčije igra za Dinamo i za Hrvatsku. 
- Moja uloga u reprezentaciji je potpuno drukčija od one koju imam u Dinamu. Kod Bilića imam više slobode, ali i više defenzivnih odgovornosti - kaže Modrić.
O mogućem Modrićevu odlasku u Chelsea u ponedjeljak piše i The Sun. Ovaj tabloid barata informacijama kako je Roman Abramovič u razgovoru sa Zdravkom Mamićem pobudio 5,5 milijuna eura kako bi imao pravo prvootkupa Modrića. U ovom slučaju Roman bi mogao izjednačiti najvišu ponudu za Modrića i Dinamo bi je morao prihvatiti. No Sun tvrdi kako je Mamić tu ponudu - odbio.

NIKO KRANJČAR: ISKAZAT ĆEMO AUTORITET!
Potencijalnu zvijezdu Premiershipa Luku Modrića Telegraph je označio najvećom opasnošću po engleske ambicije na Wembleyu, no nisu Englezi zaboravili ni Niku Kranjčara.
- Engleska ima briljantnu momčad koja ne pokazuje najbolje što može. A mi imamo snagu i puno rezerve za utakmicu u Londonu - rekao je Kranjčar i dodao.
- Možemo igrati u visokom tempu, a pomoći će nam i atmosfera na stadionu. Dužni smo pružiti najbolju moguću igru, pogotovo zbog onoga što se događalo u utakmici između Izraela i Rusije. Izraelci su pokazali koliko su pošteni i ponosni, a sada se mi moramo jednako ponašati. Važno je da pokažemo svoju kvalitetu i iskažemo autoritet - završio je Niko.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare