To je to što me zanima!

Teniski prvaci do 12 godina su Antonio Voljavec i Lana Preis

Novi državni prvaci drže prve pozicije na listi pa nije bilo iznenađenja. U parovima su treći nositelji Rakonić i Ivkić bili bolji od prvopostavljenih Vuljavca i Markovine. Palikuća i Vićan slavile su u ženskim parovima
Vidi originalni članak

Antonio Voljavec (TK Ponikve) i Lana Preis (TK Zlatar) pobjednici su Prvenstva Hrvatske u konkurenciji do 12 godina koje se igralo u Varaždinu. Oboje su prvi na rang-listi saveza te su na prvenstvu bili prvi nositelji. 

Voljavec je u finalnom dvoboju kod dječaka svladao drugopostavljenog Doriana Salopeka (TK Ogulin) sa 6:2, 6:4, dok je kod djevojčica Preis u meču za naslov pobijedila drugu nositeljicu Neru Tešankić (TK Olimpija Osijek 1984) rezultatom 7:5, 6:2.

U muškim parovima najbolji su bili treći nositelji Fran Rakonić i Emanuel Ivkić (TK Nova Gradiška, TK Opatija) koji su u finalu bili bolji od prvih nositelja, Antonija Voljavca i Duje Markovine (TK Ponikve, TK Split 1950) 7:6 (3), 6:2. Kod ženskih parova situacija je u finalu bila manje neizvjesna. Dora Biondić i Dora Mišković (TK Opatija, TK Vulpes) pobjedile su Petru Palikuću i Klaru Vićan (obje TK Iteam)  6:0, 6:1.  

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 18.05.2018.

    uz dobru financijsku podrsku Lana bi mogla daleko dogurati. bilo bi steta da joj se dogodi isto sto i karli popovic koju je nedostatak novca osujetio u nastavku teniske karijere

Komentiraj...
Vidi sve komentare