To je to što me zanima!

Terim ispalio i ostao živ: Šteta, nismo imali sreće!

Turski izbornik najavio je svoj odlazak s klupe turske reprezentacije. Nije tražio alibije za poraz, tek je rekao da je Turskoj nedostajalo sreće (?!)
Vidi originalni članak

Bili smo tako blizu finalu... Moji hrabri igrači zaslužili su da zaigraju u finalu. Da smo samo uspjeli izdržati do produžetaka sve bi bilo u našim rukama, rekao je turski izbornik Fatim Terim i onda ispalio jednu nevjerojatnu rečenicu:
- Jednostavno nismo imali sreće!
Terim je očito zaboravio što su sve s njima prošli Švicarci i Česi i Hrvati... Nakon ovakvoga prvenstva, na kojem je baš sreća bila turski "spiritus movens" i baš ih je sreća odvela do polufinala, pomalo je iluzorno govoriti o nedostatku sreće...
- Unatoč svemu, moramo biti svjesni koliko smo radosti i veselja priuštili našem narodu u proteklih nekoliko tjedana. Imali smo puno problema s ozljedama, ali nikako ne smijemo to koristiti kao bilo kakvu izliku. Ponosan sam jer je moja momčad pokazala da ima ogroman moral - nastavio je turski izbornik, koji je za kraj ostavio najavu koja će vjerojatno dodatno rastužiti ionako utučene Turke.
- Još sam ranije najavio da neću više biti izbornik nakon ovog Europskog prvenstva. A ako sam to rekao, tako ću i učiniti bez obzira na ovaj veliki uspjeh. Ja sam čovjek od riječi i držim do svojih obećanja - rekao je Terim i dodao:
- Moram još razgovarati s predsjednikom Saveza, ali i s mojih igračima. Ali ne vjerujem da ću promijeniti svoju odluku.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • schumiii 27.06.2008.

    Gad da imaš imalo pojma o nogometu znao bi da svaki gol nastaje iz pogreške... Drago mi je što te ljudi vole al o nogometu pojma nemaš...

  • gad 26.06.2008.

    vizijaslobode? Kakvu viziju imaš? imaš ti koji pametniji argument? Svaka moja riječ je argumentirana i trener Slaven Bilić bi je potvrdio..naravno ne javno. Znam da boli, i svaka čast kažem opet..ali mogli su više, šteta što takva ekipa nije to sve ozbljnije shvatila, šta su mislili da će im turska predat pobjedu? Nemam se čega sramit. Ne bulazni bezveze.

  • Knight Cross 26.06.2008.

    Nije svaki dan Bajram

Komentiraj...
Vidi sve komentare