To je to što me zanima!

Terry: Našu reprezenatciju čeka vrlo lijepa budućnost

Kapetan londonskog Chelseaja i reprezentacije, 28-godišnji John Terry, zaključio je kako sastav Fabija Capella vrvi sjajnim igračkim klasama
Vidi originalni članak

Gledajući naš trenutačan kadar reprezentativaca i imajući na umu uspjehe engleskih klubova u Ligi prvaka, mogu reći da imamo nekoliko svjetskih klasa u momčadi, rekao je engleski kapetan John Terry na press-konferenciji u petak.
- Gerrard, Lampard i Ferdinand igrači su tog tipa. Oni svoju klasu unose u igru cijele naše momčadi. Osim njih, imamo neke sjajne mlade igrače, koji s nama igraju i treniraju puni samopouzdanja i definitivno donose pozitivnu razliku u našu korist - kaže Terry.
Kao kapetan, Terry je progovorio i o posljednjim ispadima pojedinih suigrača, pogotovo onome Waynea Rooneyja, koji je vrlo nervozno i agresivno reagirao nakon što mu je sudac pokazao crveni karton na gostovanju kod Fulhama u prošlome premierligaškom kolu.
- Mislim da su određeni igrači rođeni temperamentni. Rooney je momak koji u trbuhu nosi tu strast i vatru. Uzmete li mu to, on više nije igrač kao što je s tim. A on je svjetska klasa. Pustimo ga da njegov nogomet govori na terenu umjesto njega - predlaže Terry i dodaje:
- Mislim da je ključ svega, kad je Wayne u pitanju, njegova fizička sprema. Treba ga njegovati i držati ga blizu lopte. Kad je na lopti, može stvoriti raznorazne opasnosti. Može zabiti, a može i razigrati momčad. S njim u pravoj formi Engleska dobiva sasvim novu dimenziju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MARADONA 27.03.2009.

    nije svaki dan ponedjeljak pa da ih opet dobijemo nikad neznas mozda ih cak sad jos vise razvalimo ili opet izgubimo kao na maximiru....ova engleska nie ona kao od meklarena ovo je capelova engleska a on ucvrsti svaku momcad koju vodi....

  • MARADONA 27.03.2009.

    dobro nemojmo pretjerivat nemres sad bas rec da smo mi bolji od engleza...nogomet je igra u kojoj je svaki trenutak moze odluciti utakmicu recimo njima zafali ferninand terry beckham rooney i jos neki i mi ih dobijemo ili nama zafali dudu modric corluka kranjcar krizanac ... ili sudac pogrijesi kuzis nemres sam tak rec da su dobri dok mi ne dodemo ja vjerujem da ce to biti najnapetija tekma svih kvalifikacija ZIVJELA HRVATSKA !!

  • plavocrni 27.03.2009.

    ne kazem ja da smo mi bolji, ali tako su govorili i onaj put pa smo ih nabili..jaki su,to stoji, al vidjet cemo se mi opet na starom mjestu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare