To je to što me zanima!

Terry: Wembley je najgori teren na kojem smo igrali

Teren je neravan, uvjeti za igru su apsolutno neprihvatljivi. Takvo stanje igrališta je uništilo finale, rekao je Terry nakon pobjede u FA kupu
Vidi originalni članak

Kapetan Chelseaja John Terry žestoko je kritizirao stanje travnjaka na Wembleyju, nakon što je njegova momčad na tom kultnom stadionu pobijedila Portmosuth s 1-0 u finalu FA Cupa. Engleska reprezentacija otvorila je prije tri godine novi Wembley, a uoči finala FA Cupa između Chelseaja i Portsmoutha su radnici na stadionu izvršili 11. promjenu travnjaka otad! Terry je vrlo razočaran uvjetima za igru na najpoznatijem engleskom stadionu.
- Teren je neravan, uvjeti za igru su apsolutno neprihvatljivi. Takvo stanje igrališta je uništilo finale. To je vjerojatno najgori travnjak na kojem smo igrali cijele ove sezone. U FA-u bi napokon trebali odlučiti hoće li Wembley biti nogometni stadion ili stadion namijenjen razno-raznim događajima! Na istom tom stadionu će Terry i suigrači iz engleske reprezentacije opet zaigrati 24. svibnja, u pripremnoj utakmici za Svjetsko prvenstvo protiv Meksika.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare