To je to što me zanima!

Terziev očajnički želi nazad na Poljud, stiže još jedan stoper?

Bugarin je na Poljud stigao s otkupnom klauzulom od 500 tisuća eura, ali budući da se i nije nadigrao, Hajduk nema namjeru platiti puni iznos za njegov transfer. Pokušava smanjiti cijenu za 200 tisuća eura
Vidi originalni članak

Hajduk je doveo lijevog beka iz NEC Nijmegena Andréa Fomitschowa, a nakon njega se bacio i u potragu za novim stoperom. Užurbano se radi na vraćanju Georgija Terzieva na Poljud pošto je i sam Bugarin izrazio želju za povratkom.

No, jedno su želje, a drugo realnost. Terziev je pod ugovorom s Ludogorcem i sada je sve na pregovaračkom umijeću njegova agenta s vodstvom bugarske momčadi.

Bugarin je na Poljud stigao s otkupnom klauzulom od 500 tisuća eura, ali budući da se i nije nadigrao, Hajduk nema namjeru platiti puni iznos za njegov transfer.

'Bijeli' bi pristali na iznos od 300 tisuća eura, Terziev nagovara svoj bivši klub da ga proda i čini se da bi do transfera moglo doći.

Također, Hajduk je u potrazi za još jednim stoperom. Novi stoper trebao bi se pojaviti najkasnije početkom priprema u Sloveniji, početkom tjedna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • DK19 25.06.2017.

    Nikako ne treba otkupit terzijeva ima mladi Bosancic 95%je bolji od terzijeva

Komentiraj...
Vidi sve komentare