To je to što me zanima!

Pogledajte stravičan pad zbog kojeg je prekinuta utrka na SP-u

Njemački skijaš Romed Baumann odradio je spust, ali je prilikom ulaska u ciljnu ravninu pao i velikom brzinom pogodio u reklamu. Utrka na SP-u u Cortini nakratko je prekinuta, a Baumann se, na svu sreću, brzo pridigao
Vidi originalni članak

Na Svjetskom prvenstvu u Cortini njemački skijaš Romed Baumann pao je pri ulasku u cilj nakon odrađenog spusta. Baumann se pri velikoj brzini zabio u reklame u ciljnoj ravnini, a silina udarca bila je toliko jaka da je završio ispod reklame.

Prisutni gledatelji ostali su u šoku. Prema Nijemcu su brzo pohitale liječničke službe i tehničko osoblje, a utrka je na kratko bila prekinuta dok se ukazivala pomoć unesrećenom Baumannu.

Na svu sreću, osoblje ga je brzo uspjelo izvući i Buamann se pridigao na noge. Negdje prilikom udarca u reklamu pogodio je glavom pa prizor kada se ustao nije bio za svačije oči. Nitko u tom trenutku nije znao kolika je težina ozljede i je li Baumannu nešto teže nastradalo.

No, brzo je došao k sebi i uz pomoć osoblja, hodajući, što je nakon ovako teškog pada uvijek dobra stvar, napustio stazu uz veliki pljesak. Baumann je prošao bez većih ozljeda i utrka se ubrzo nastavila.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Pulmolog Srića 15.02.2021.

    zašto niste u mogućnosti prikazati video a drugi ga prikazuju? LP

  • cicinakitu 14.02.2021.

    Blesav sport

  • Softi 14.02.2021.

    Razbio njonju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare