To je to što me zanima!

Teške optužbe: Đoković je bio dopingiran, ATP sve zataškao

Mogu vam reći ono što sam čula. Mnogi ne vjeruju da je Đokovićev lakat u takvom stanju da ne može igrati. OK, to je kroničan problem i sigurno ga smeta, ali ima i druga verzija, kaže Helene Pelletier
Vidi originalni članak

Prijatelji i kolege blisko povezani sa svijetom tenisa uvjereni su da ozljeda nije razlog Đokovićevog pauziranja od tenisa, rekla je Kanađanka Helene Pelletier (58), bivša tenisačica, koja danas  radi kao analitičarka i novinarka.

- Mogu vam reći samo ono što sam čula. Mnogi ne vjeruju da je Đokovićev lakat u takvom stanju da ne može igrati. OK, to je kroničan problem i sigurno ga smeta, ali priča se da je uhvaćen u dopingu te da ga ATP štiti - rekla je Pelletier.

'To su radili i s Agassijem i Navratilovom'

Novak Đoković objavio je da neće igrati tenis do kraja godine jer ne želi na operaciju lakta, već se želi oporaviti prirodnim putem, pustiti da mišić i tetive zacijele same. Naravno, to može izazvati sumnju, ali ovako bubnuti vijest da je dopingiran...

Teorija koja kruži teniskim krugovima i za koju je čula Pelletier je da je Srbin upozoren od vrha ATP-a da se makne iz tenisa na neko vrijeme kako bi ga zaštitili i sakrili da je bio dopingiran. Kanađanka kaže kako je ATP to radio i s Agassijem i Navratilovom. 

- Samo radim svoj posao, prenosim ono što čujem. Veliki broj takvih priča na kraju ne bude istinit i pokažu se kao glasine - dodala je kanadska novinarka.

Svi znaju tko je Novak Đoković, Srbin je vladao svjetskim tenisom posljednjih godina, a sad svi znaju i tko je Helene Pelletier. Teško da bi inače čuli za nju ozbirom da je u karijeri osvojila točno nula turnira i nikad nije napravila niti jedan značajniji rezultat i u cijeloj ovoj priči nedostaje joj sitnica koja se zove dokaz.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • SrpskiOrao91 08.08.2017.

    A to sta cela americka košarka reprezentacija se dopingira i takvi izlaze na svetska takmicenja to nikom nista...

  • plik 07.08.2017.

    tako je "netko čuo" da je Lance Armstrong dvozio dopingiran, pa ga svi "ubili" kukom i mtikom, kad ono, gle čuda - bila istina !! :))))

  • Mél.C.B.🌼 07.08.2017.

    Triba tebe tuzit pa onda dokazuj to sta si cula i sta siris neosonovano. Mislim bas bzvze. :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare