To je to što me zanima!

Teško će Hajduk dokazati Pristovniku da je griješio

Splitski bijeli su se nakon novog poraza od Rijeke ponovno obrušili na sudačku organizaciju, no osim žalbe neće donijeti ništa dobroga za Hajduk
Vidi originalni članak

Hajduk ponovno diže buku i upire prstom u suce nakon izgubljene utakmice. Tako je bilo nakon Varteksa, a sada opet nakon Rijeke. No osim omjera prekršaja 13-36, velikog broja kartona te činjenice da su primili gol iz kornera koji nije postojao teško će 'bijeli' Pristovniku dokazati krupniju pogrešku. S druge strane nema sumnje kako će u korist Rijeke Oko sokolovo izvući nedosuđeni penal nad Anasom Sharbinijem, brutalan start Pandže na centru terena koji je kažnjen samo žutim te start Kalinića kopačkom na glavu riječkog golmana Mancea. Sve u svemu žalba 'bijelima' neće donijeti nikakav konkretan učinak osim dodatnog pritiska na sudačku organizaciju. Nešto slično kao i Dinamov zahtjev za strane suce.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mkirilenko 11.05.2009.

    ne mogu vjerovat do kuda može ić tovarski kretenizam, primitivizam... pa šta je jučer sporno bilo osim eventualnog penala za rijeku. iko buljan ima nešto za reć sucu..., e moj buljane, tebe i vujovića bi trebalo fino napenalit pa da više začepite gubice

  • god of war 11.05.2009.

    @HRVATSKA..."Ma kako vam nije neugodno, vama je uvijek netko drugi kriv umjesto da razloge svojih neuspjeha tražite u svojoj bahatosti"...ti kao dinamovac se to usuđuješ reći??? TI????? aj molim te razmisli šta sereš sad ovdje i govoriš! Istina je,hajdukovac sam,ali i realan čovik i mogu reć da su ga zasrali pa nek optužuju koga hoće,ali ti se javljaš sa onim komentarom???? Aj nemoj,molim te!! da nenabrajam Mamićeve optužbe i općenito Dinamove sve kad ste "zaostajali"iz hajduka,vama kao tada nik nije bio kriv!! papci jedni,čak ste htjeli"uvest"strane suce..ko je to htjeo uvest?? hajduk možda??? Dalje neću ni govorit jer nema smisla..ti seri kako oš,i uostalom Dinamo je prvak po meni i nek je,zaslužio je,a sad se kurčit ovdje kao neki sveznalac a sramota te je se vratit miseci po unatrag ha? S toga..tišu mišu :)))))

  • bosnia_80 11.05.2009.

    ne znam, nisam gledao tekmu....samo sam s vremena na vrijeme mijenjao kanal čisto da vidim koji je trenutni rezultat..i baš jednom kad sam pogledao na htv2 (mislim da je bila 60-a minuta u tijeku) jedan igrač je grubo uklizao i pokupio onog momka što ga vi u Hrvatskoj zovete \"penalić\"... Po meni faul je u toj situaciji bio više nego očigledan, ali sudac ga nije dosudio! p.s. Ako je bilo više takvih odluka, onda je moguće da su obje ekipe oštećene ..i rijeka i hajduk..

Komentiraj...
Vidi sve komentare