To je to što me zanima!

Teško Dinamu: Villarreal je zabio četiri, Bruggesu bod

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dinamo u četvrtak igra prvo kolo Europske lige, a na Maksimir u goste dolazi jaki Villarreal, koji je u drugom kolu Primere lako pobijedio Espanyol 4-0
Vidi originalni članak

Nakon derbija na Poljudu Dinamo se okreće prvom kolu Europske lige. Na Maksimir u četvrtak dolazi španjolski Villarreal, glavni favorit skupine D. 'Žuta podmornica' u drugom kolu Primere ugostila je solidni Espanyol i pošteno ga 'isprašila'. Na El Madrigalu je bilo uvjerljivih 4-0 za Villarreal, a briljirao je Talijan Rossi. Najprije je u 23. minuti zabio gol za 1-0, prednost je povećao Borja Valero udarcem iz daljine, a za konačnih 4-0 zabili su Rossi iz penala te Nilmar 15 minuta prije kraja utakmice. Napadački je Villarreal izgledao rastrčano, kombinatorno i Dinamu će na Maksimiru biti doista teško održati mrežu netaknutom. Čini se da 'žuti' polako dolaze u formu i četvrtak će dati pravi odgovor koliko 'modri' ustvari vrijede u europskim okvirima.
Drugi Dinamov protivnik u EL-u PAOK odigrao je 0-0 na gostovanju kod Asterasa. PAOK je istrčao u najjačem sastavu s našim Krešićem na golu. Nakon ovog remija imaju četiri boda iz dva kola grčkog prvenstva. U prvom kolu doma su pobijedili Panserraikos 3-2. Brugges pak nastavlja s lošim igrama u prvenstvu Belgije. Odigrali su na svom stadionu 2-2 s liderom Genkom i nakon šest kola imaju tek sedam bodova te su na osmom mjestu prvenstvene tablice. Za domaćina su zabili branič Van der Heyden te Vargas.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • BERISLAE 13.09.2010.

    Bod bi bio super,ali ako i izgubimo,nije smak svijeta,ajmo Dinamo,samo hrabro!

  • bizzy_dany 13.09.2010.

    Villareala nece lako dobit ni Barca ni Real kamoli Dinamo... 0-3

  • LowRider 13.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare