To je to što me zanima!

'Teško mi je i čestitati im, nisu imali ni jednu šansu'

Igrači Dinama ne mogu se pomiriti s porazom, bili su bolji od PAOK-a, ali su opet primili naivan gol iz prekida nakon početničke pogreške kapetana
Vidi originalni članak

Tužni i pognutih glava napuštali su Dinamovi igrači svlačionicu.
- Teško mi je uopće i čestitati im na takvoj pobjedi. Nisu stvorili niti jednu šansu, a uspjeli su zabiti - rekao je utučeni Milan Badelj.
Najbolju priliku na utakmici propustio je Ante Rukavina.
- Odbila mi se od noge... Ma ne znam što bih vam rekao, razočaran sam kao nikad prije. Teško mi je, razočaran sam sam sobom, zakazala je cijela momčad - rekao je Ante Rukavina.
Dugo su se “modri” pripremali za PAOK, a trener Vaha Halilhodžić im je, posebno obrambenim igračima, objašnjavao gdje su Grci najopasniji.
- Cijeli tjedan pričamo da je prekid jedini način na koji možemo primiti gol. I baš na taj način ga i primimo. Pa, to je stvarno nemoguće. Ovakav PAOK ne pobijediti... - rekao je Brazilac Etto. Obrana je do te nesretne 55. minute funkcionirala besprijekorno.
Bišćan i Tonel nisu dozvolili Grcima da se pošteno sastanu s loptom.
- Dovoljna je bila sekunda dekoncentracije da primimo gol. Najgore od svega je što smo izgubili utakmicu, a bili smo puno bolji. Propustili smo priliku da se odlijepimo i već nakon dva kola stignemo na korak do drugog kruga - rekao je kapetan momčadi Igor Bišćan.
Posebno utučen bio je Brazilac Sammir. Imao je i on priliku, no...
- Već sam je vidio u golu, htio sam početi slaviti... Jedino dobro što možemo izvući iz ove utakmice je da smo sada svjesni svoje snage i da mogu reći da prolazimo u drugi krug Europske lige. Doma ćemo skupiti još šest bodova, a uvjeren sam da će devet bodova biti dosta za drugi krug - zaključio je Sammir.

ŽUTA PODMORNICA BOLJA OD BRUGGEA
U drugoj utakmici skupine D Europske lige Villarreal je na svom El Madrigalu pobijedio Club Brugge 2-1. Gostima je već u 26. minuti isključen Vargas. Rossi je zabio u 41. minuti za vodstvo domaćina, izjednačio je Donko u 45. minuti, a tri boda domaćinu donio je Gonzalo u 56. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ignacek 01.10.2010.

    Toumba je zakon ko ne zna nek zna pitajte bayern Milan Arsenal Sevilla Udineze Napoli Maradona dan danas ne moze zaboraviti kak je to bilo a vidjet cemo u Zg ko je bolji Paok1926

  • ciLa 01.10.2010.

    Ma odigrali ste odličnu tekmu pa PAOK nije spojio 2 dodavanja samo zazo što je Dinamo dobro stajao na terenu, čestitam vam na igri i borbi bolji ste od PAOK-a i to će te svima pokazati u Zagrebu...najviše me razočarao Badelj prodao je više lopti nego Adidas i nitko ga nije spomenuo bio je naš najlošiji igrač na trerenu...

  • ringo 01.10.2010.

    Ma nema veze idemo mi dalje iskreno prilika je propustena ali to je tako moramo sad dobit Istru i idemo na prvo misto a Karlovac će uzet bod Hajduku,Dinamo uvik smo uz tebe i nemoj bit tuzan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare