To je to što me zanima!

Teško prihvatili poraz: Gruzijci se potukli ispred zgrade Saveza

Nakon što je reprezentacija Gruzije izgubila u finalu kvalifikacija za Europsko prvenstvo, u glavnom gradu Tbilisi izbili su neredi ispred zgrade Nogometnog saveza Gruzije
Vidi originalni članak

Reprezentacija Gruzije poražena je od Sjeverne Makedonije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, a nikada do sada nisu bili tako blizu odlaska na veliko natjecanje. 

Makedonci su uzeli prvo mjesto od četiri za pobjednike play-offa svladavši u finalu dodatnih kvalifikacija Lige nacija iz razreda D Gruziju u Tbilisiju 1-0.

GRUZIJCI SU PALI Suze su potekle, Makedonci za povijest: Izborili su Euro 2021.!

Nezadovoljstvo Gruzijaca rezultiralo je eskalacijom na ulicama glavnog grada fizičkim obračunima. Navijači su protestirali ispred zgrade Nogometnog saveza Gruzije, a u jednom trenutku su krenuli u obračun s članovima saveza. Na snimci se vidi da se uglavnom radi o starijim osobama, a intervenirala je i policija. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Blue Star 13.11.2020.

    Kad im porazi budu prešli u naviku kao našim komšijama, prihvatit će to kao uobičajenu svakodnevnicu i bit će mir na ulicama  

Komentiraj...
Vidi sve komentare