To je to što me zanima!

Tevez: Idem u klub koji mi ponudi pet godina ugovora

Carlos Tevez u Manchester je došao na posudbu iz West Hama. Od dolaska Berbatova u United postao je treći napadač i na izlaznim je vratima
Vidi originalni članak

Ne znam kakva mi je sudbina i što mi donosi budućnost, bio je odgovor Carlosa Teveza na upit ostaje li u Manchester Unitedu.
Engleski mediji već neko vrijeme tvrde da je taj napadač na izlaznim vratima Manchester Uniteda, a citiran je i menadžer kluba Sir Alex Ferguson koji tvrdi da je argentinski nogometaš odbio prihvatiti uvjete kojima bi se suradnja produljila. Tevez to kategorički odbacuje:
- Želim da svi znaju, jer to mora biti jasno nisam dobio nikakvu ponudu za produljenjem. Smeta me način na koji se poigravaju s navijačima koji mi u svakoj utakmici daju do znanja da sam im drag. Ukoliko napustim klubom želim se pritom dobro osjećati, a, s druge strane, Manchester zna da će morati platiti da ostanem. Trenutačno su svi koji me žele u istoj poziciji. Pristupi li mi netko i ponudi petogodišnju suradnju, rado ću potpisati, to će biti moj posljednji ugovor prije povratka u Boca Juniorse - kaže Tevez.
Argentinac je u ulozi rezerve od trenutka kada se klub pojačao Tottenhamovim napadačem Dimitrom Berbatovim. I dok ga Ferguson ne koristi previše, Real Madrid osluškuje situaciju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare