To je to što me zanima!

Tevez zabio za pobjedu Uniteda na Anfield Roadu

Argentinac je u 43. minuti zabio jedini gol na utakmici. Manchester je pobijedio 1-0 u dvoboju koji nije oduševio nogometne sladokusce
Vidi originalni članak

Jedan veliki potez Carlosa Teveza donio je Manchester Unitedu sva tri boda iz meča s Liverpoolom na Alfield Roadu. Argentinac je u 43. minuti realizirao jednu od rijetkih šansi u ovoj uzbuđenjima siromašnoj utakmici i to je presudilo. Giggs je iz kornera uputio povratnu loptu na visinu šesnaesterca, Rooney je pucao prema desnom kutu, a loptu je u gol skrenuo Tevez.
Alex Ferguson je sjajno posložio svoju momčad. Obrana Uniteda izgledala je neprobojno i Liverpool je uzalud imao terensku dominaciju. Do prave prigode domaći nogometaši su stizali izuzetno teško, a i te rijetke nisu uspjeli realizirati. Najbolja je ona iz 27. minute, kada je nakon Van der Sarova boksanja pucao Kewell, no netko je odbio s gol-linije. Opasno je bilo i nakon ubacivanja Gerrarda. Golman ManU-a se poskliznuo, lopta je išla u praznu mrežu, ali uspio je odbiti Patrice Evra.
Niti dva svježa napadača u posljednjih pola sata, Peter Crouch i Ryan Babel, nisu donijeli pomak. Sve što se do kraja događalo bilo je puno beskompromisnih duela, još više pretrčanih kilometara i borbenosti u neograničenim količinama. Konačnih 1-0 dovelo je Manchester na čelnu poziciju Premiershipa, no Arsenal još mora  odigrati svoju utakmicu protiv Chelseaja.

PREMIERSHIP, 17. kolo
Liverpool – Manchester United 1-0 (Tevez 43)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare