To je to što me zanima!

Težak kiks Donnarumme, Milan zbog njega gubi mjesto u LP?!

Najbolji mladi golman svijeta loptu je u 32. sekundu htio vratiti kapetanu Romagnoliju, no dodao ju je samo do napadača Sampdorije koji ju je pospremio u mrežu
Vidi originalni članak

U susretu 29. kola Serie A Sampdoria je na svojem terenu došla do pobjede nad Milanom od 1-0 golom u 32. sekundi. Strijelac je bio Defrel nakon pogreške mladog Gianluigija Donnarumme.

Milan je ovim porazom, drugim zaredom, kompromitirao plasman u Ligu prvaka jer Roma pobjedom protiv Napolija može doći na samo bod zaostatka.

Najbolji mladi golman svijeta loptu je u 32. sekundu htio vratiti kapetanu Romagnoliju, no dodao ju je samo do napadača Sampdorije koji ju je pospremio u mrežu. Loše je krenulo za Milan, međutim nije se ni u nastavku bolje razvijalo.

Što lošijom igrom, što sudačkim odlukama zbog koje su igrači Milana žestoko protestirali pa dobivali žute kartone zbog prigovora (Castillejo, Musacchio), Milan je na koncu izgubio.

Ovim porazom ostao je četvrti s 51 bodom, a Sampdoria je osma s 45 bodova, koliko ima i šestoplasirani Lazio. Roma je na 47, a Inter je kao trećeplasirani na 53 boda i utakmicom manje (nedjelja protiv Lazija).

Idi na 24sata

Komentari 18

  • DraženČičak-GTi 01.04.2019.

    Prevara od golmana...

  • arow 31.03.2019.

    Gatuso slepa Susa svaku utakmicu a covjek je ispod prosjeka

  • 31.03.2019.

    Donnarumma odavno nije na razini..jos od onih spekulacija kad je trebao napustiti klub! Bolje ga prodati za 80m eura,RM ce se prvi javiti!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare