To je to što me zanima!

Težak pad Marije Höfl-Reisch, Njemica prebačena u bolnicu...

Njemačka je skijašica kao posljednja izašla na stazu spusta u Lenzerheideu, a onda izgubila kontrolu na skijama i uz težak pad se zaustavila u zaštitnoj ogradi...
Vidi originalni članak

Posljednji spust sezone u Lenzerheideu obilježio je težak pad njemačke skijašice Marije Höfl-Reisch koja je na stazu izašla kao posljednja, ali je izgubila kontrolu na skijama i uz težak pad se zaustavila u zaštitnoj ogradi. Na stazu je ubrzo došao helikopter i hitno u bolnicu prevezao ozlijeđenu Riesch za koju je sezona po svemu sudeći završena. 

Još uvijek nije poznato koliko je ozljeda zapravo teška, no prema scenama na skijalištu, pred njom je dugotrajan oporavak

Završnica sezone u Lenzerheideu trebala je za Riesch donijeti i ukupnu pobjedu u Svjetskom kupu, no nakon spusta prednost pred Austrijankom Fenninger je nestala. Fenninger je utrku završila na 6. mjestu i to joj je bilo dovoljno da preuzme ukupno vodstvo s 11 bodova prednosti ispred nesretne Njemice. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • deda62 16.03.2014.

    ona mi je jedna od najdražih skijašica,i žao mi je što se joj to dogodilo.Nadam se da će se brzo oporaviti.

  • tia33 12.03.2014.

    Koji peh..spust je gadna discilina. Brz opravak Marii

  • trunkica 12.03.2014.

    Cijelu sezonu navijala sam za Mariu, a eto što ju je snašlo na samom kraju. Stalno je bila među najboljima i veselila sam se što će osvojiti Veliki kristalni globus, a sad i ta ozljeda. Želim joj brzi oporavak da ju slijedeće sezone opet možemo pratiti na skijalištima. Nadam se da će nam se i Lindsey Vonn vratiti, da nam bude zanimljivije pratiti skijanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare