To je to što me zanima!

Težak srušio Manchester City: Gorica do slavlja u Novigradu

Nogometaši drugoligaša Gorice u prijateljskoj utakmici u Novigradu svladali su U-21 momčad Manchester Cityja, koju vodi Patrick Vieira. Težak je donio pobjedu od 1-0
Vidi originalni članak

Novigrad je u petak navečer bio poprište prijateljske nogometne utakmice između hrvatskog drugoligaša Gorice i U-21 momčadi Manchester Cityja.

Gorica, predvođena iskusnim trenerom Ilijom Lončarevićem svladala je s 1-0 mladu momčad Cityja, koju vodi bivši igrač Arsenala, Intera i 'građana' Patrick Vieira.

Junak utakmice bio je Karlo Težak, koji je zabio pobjednički gol u 54. minuti utakmice.

Mladi igrači Manchester Cityja već su desetak dana na pripremama u Istri, a došle su selekcije U-17, U-19 i U-21, odnosno više od 50 mladih igrača.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • dulepacov_1 20.07.2013.

    joj oladite malo pa sitija zanima buducnost ko mene klizanje, pljuju milijune svake sezone za nove igrace od tih klinaca 95% ce zavrsit u klubovima koji su na razini gorice

  • NikolaCro17 20.07.2013.

    bilo bi lijepo kad bi se par kampova izgradilo pa da i dolaze seniorske ekipe, imamo super klimu a i to bi dovelo turista, pa zamislite da Mandžo nagovori Pepa i Luka Pereza da dođu u Hrvatsku na 10 dana na pripreme :)

  • stevo đurić 20.07.2013.

    da je organizirat utakmicu Hrvatskih i Engleskih političara i da nekom skautu zapne za oko slinić ............i eto derneka!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare