To je to što me zanima!

Težak start Man. Uniteda, gol za pobjedu W. Rooneya

Nakon subotnjih utakmica, kojima je započelo novo englesko nogometno prvenstvo, u nedjelju su na rasporedu još dvije utakmice Premiershipa
Vidi originalni članak

U ranijem terminu su igrali nogometaši Manchester Uniteda koji su na svom Old Traffordu, s minimalnih 1-0, pobijedili povratnika u Premiership, sastav Birminghama. Strijelac jedinog pogotka bio je Wayne Rooney u 34. minuti. Pomalo sretno je aktualni prvak Engleske došao do tog pogotka i startna tri boda, jer je prvo udarac Rooneyja završio na stativi, ali mu se lopta tako savršeno odbila do noge, da ju je lakoćom u tom slučaju ipak pospremio u mrežu. Manchester United je imao još dosta prilika za pogodak, no nisu niti gosti samo mislili na obranu, već su u dva-tri navrata mogli oduzeti dah navijačima na Old Traffordu. Ipak, pogodak iz 34. minute ostao je jedini, čime je Ferguson startao, baš kao i Carlo Ancelotti na klupi Chelseaja, s teško izborenom pobjedom u novu sezonu. Posljednju utakmicu 1. kola od 17 sati igraju Tottenham i Liverpool.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • apocalypsa 16.08.2009.

    nije to nikakav težak start,pa nisu izgubili...bilo je sezona koje su započeli porazom ili remijem.sve se to kasnije normalizira

  • tahuti 16.08.2009.

    solidna tekma.vidi se u kojem pravcu će MAN U, ići. šansi je bilo podjednako,ali MU je vezao loptu, i chelsae je jučer knap pobjedio , ali je isto bio bolji. drogba je majstor,ponovo u formi, a koliki su srali da je mator. MAN U ide dalje kao i uvijek ,polako i sigurno.

  • sila nebeska 16.08.2009.

    jao kakvih je brimingham imao šansi trebali ste gledati tekmu molgi su zabiti 2 gola a i owen je imao u zadnjkoj minuti priliku izašao je 1 na 1 sa golmanom koji je odbranio , uglavnom golmani su bili igrači tekme po meni !

Komentiraj...
Vidi sve komentare