To je to što me zanima!

Bayern tješi Kanađane: Bez brige, bit će spreman za Katar

Lijevi bek Bayerna Alphonso Davies ozlijedio se u pobjedi protiv Herthe. Nakon jednog trka osjetio je bol u stražnjoj loži i samo pao na travnjak. Takve ozljede su najgore
Vidi originalni članak

Ngolo Kante, Paul Pogba, Romelu Lukaku, Son Heung Min, neke su od zvijezda koje gotovo sigurno nećemo vidjeti na Svjetskom prvenstvu u Kataru

Prenapučeni raspored i velika potrošnja učinili su svoje. Utakmice su svakih nekoliko dana, praktički nema vremena za odmor i regeneraciju. I to je uzelo maha. Posljednja kola igraju se samo dva dana uoči okupljanja reprezentacija pa se izbornici s pravom pribojavaju novih ozljeda.

A bolan udarac uoči Mundijala doživio je naš suparnik. Hrvatska će protiv Kanade igrati 27. studenog, s nama su u skupini još Belgija i Maroko, a postoji mogućnost da kanadski izbornik neće na raspolaganju imati najboljeg igrača.

Lijevi bek Bayerna Alphonso Davies ozlijedio se u pobjedi protiv Herthe. Nakon jednog trka osjetio je bol u stražnjoj loži i samo pao na travnjak. Takve ozljede su najgore. 

Muči ga i koljeno pa su problemi dvostruki. Neprospavane noći bit će u Kanadi jer iščekuju informacije iz Münchena. Sumnja se na istegnuće mišića, a i najmanja ozljeda uoči SP-a donosi upitan nastup. 

- Bayern će morati biti bez Alphonsa Daviesa u posljednje dvije prvenstvene utakmice do zimske stanke - objavio je klub, ali i dodao:

- Sudjelovanje kanadskog reprezentativca na Svjetskom prvenstvu u Kataru nije ugroženo.

Nakon što je izašao iz igre u 62. minuti u pobjedi 3-2 u Berlinu, utvrdili su da je Daviesu puknuo mišić na stražnjem dijelu desnog bedra. Davies će tako propustiti utakmicu protiv Werdera u Bremenu u utorak te utakmicu u Gelsenkrichenu protiv Schalkea u subotu navečer.

Davies je uvjerljivo najveća kanadska zvijezda, ponajbolji je lijevi bek svijeta i vrijedi 70 milijuna eura. Sve je izvjesnije kako će i njemu ozljeda ukrasti snove o nastupu na Svjetskom prvenstvu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mentalist1 06.11.2022.

    Lijevi bek je najbolji igrac reprezentacije, nebi trebali imati nikakvih problema s njima

Komentiraj...
Vidi sve komentare