To je to što me zanima!

Težak udarac za Talijana: Rossi opet slomio nogu na treningu!

Deveterostruki svjetski prvaka Valentino Rossi slomio je tibiju i fibulu na treningu. Ponovno je riječ o desnoj nozi kao i 2010. godine, a još se ne zna koliko će morati pauzirati...
Vidi originalni članak

I dok se većina Europe bavi posljednjim danom prijelaznog roka, talijanske ljubitelje sporta, pogotovo one sklone auto-moto utrkama, šokirala je vijest da je Valentino Rossi (38) ponovno slomio nogu.

Jedan od najboljih motociklista u povijesti pao je jučer na enduro treningu na stazi u blizini njegova doma u Tavulliji, a iz njegove su momčadi (Movistar Yamaha MotoGP) odmah obavijestili obožavatelje o čemu se radi.

- Valentino je pao na treningu i doživio dvostruki prijelom noge s pomakom kosti, pukle su mu i tibija i fibula desne noge. Operacija će biti obavljena u najranijem mogućem terminu - stoji u priopćenju Movistar Yamahe.

O vremenu potrebnom za potpuni oporavak i povratak utrkama u Yamahi još nisu htjeli nagađati, no zabrinjava podatak da je istu nogu Rossi slomio i 2010. godine.

Šest utrka do kraja sezone Rossi je četvrti u poretku s 26 bodova zaostatka za vodećim Andreom Doviziosom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • BiTcH_pLeAsE1 01.09.2017.

    Steta iako mislim da ne bi osvoio titulu... zadnju utrku je vodio sve do kraja I da je po jedio vratio bi se u trku ali su ga I dovi I momcadski kolega prosli...

  • blue_devil006 01.09.2017.

    Najbolji motociklist svih vremena VR46

Komentiraj...
Vidi sve komentare