To je to što me zanima!

Težak ždrijeb: Zagreb na Barcelonu u osmini finala

Ždrijeb parova osmine finala u Beču nije bio naklonjen rukometašima Zagreba CO. Dopao ih je šesterostruki prvak Europe španjolska Barca
Vidi originalni članak

Stvarno treba moliti Boga da nas ždrijeb ne spoji s Barcelonom, rekao je Manuel Štrlek uoči ždrijeba osmine finala rukometne Lige prvaka.
Molitve mu nisu uslišane, a Zagreb je izvukao najtežeg mogućeg protivnika, šesterostrukog prvaka Europe španjolsku Barcelonu. Trener Senjanin Maglajlija je priželjkivao je Čehovske Medvjede, no nije bio te sreće.
Prve utakmice na rasporedu su od 24. do 28. ožujka,a uzvrati od 31. ožujka do 4. travnja. Barcelona će imati prednost domaćinstva uzvratnih utakmica s obzirom da se katalonska momčad kao druga ekipa svoje skupine nalazila u drugom bubnju.
- Izvukli smo najatraktivnijeg protivnika. Nestrpljivo isčekujemo susret i 16 tisuća ljudi u Areni - rekao je nakon ždrijeba tehnički tajnik Zagreba Ante Ančić.
Okršaji Barcelone i Zagreba tijekom 90-ih ušli su u rukometnu povijest. Katalonska momčad je tri naslova osvojila upravo protiv Zagreba 1997., 1998. i 1999. godine.
Hrvatski trojac u HSV-u igrat će s poljskim Kielcem. Ademarovi Alilović i Bičanić će odmjeriti snage s Čehovskim Medvjedima, dok će Ivan Čupić s Gorenjem imati težak posao protiv Metličićevog Ciudad Reala.





Ždrijeb osmine finala rukometne Lige prvaka:

Kolding - Montpellier
Gorenje Velenje - Ciudad Real
Kiel - Handbold Kopenhagen
Veszprem - Constanta
ZAGREB CO - BARCELONA
Targi Kielce - HSV
Čehovski Medvjedi - Ademar Leon
Valladolid - Loewen

Idi na 24sata

Komentari 8

  • jrash 09.03.2010.

    fiiorito, slažem se za atmosferu, ali Zagreb 90-ih nije bio toliko jak? Matošević-Bašić, Jović-Maglajlija, Džomba, Šprem i Jelčić, Saračević, Gudelj, Tomljanović, Puc, Bilić. E da, i čavar dok nije otišao...stvarno jedna solidna ekipica, ma čisto ok, skoro pa jaka

  • fiorito 09.03.2010.

    Kad se sjetim utakmica u 90im godinama...Nije ni onda Badel bio igrački toliko bolji od drugih da prolazi tri puta zaredom u finale...Ali u Ledenoj su svi padali..Tko se sjeća te atmosfere zna o čemu pričam...A ovo danas? Kamilica...

  • handball 09.03.2010.

    nova prilika za Kopljara da zabija čavle...sretno Zagrebu- šta drugo

Komentiraj...
Vidi sve komentare