To je to što me zanima!

The People: Klasnić može ostati, ali uz manju plaću

Volio bih ostati u Boltonu, ali pregovore vodi moj odvjetnik, ali zasad nema nikakvih novosti, kaže Ivan Klasnić koji je zabio 8 golova u Premiershipu
Vidi originalni članak

Engleski The People tvrdi da je ostanak Ivana Klasnića u redovima prvoligaša Boltona moguć pod uvjetom da pristane na manja primanja od dosadašnjih. Klasnić se Boltonu priključio ove sezone, na posudbi iz francuskog Nantesa. Klasnić je, kako piše The People, igrao uz tjednu plaću od 60.000 engleskih funti, a to je iznos koji previše opterećuje budžet Boltona, sugerira tabloid, te podsjeća da je Klasnić zabio osam golova u Premiershipu za Bolton.
- Znamo što nam Ivan donosi u momčadi. Ukoliko uspijemo uskladiti financije, voljeli bismo da ostane i dalje s nama - izjavljuje menadžer Boltona Owen Coyle.
- Volio bih ostati u Boltonu, ali pregovore vodi moj odvjetnik. Zasad nema nikakvih novosti - kaže Klasnić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • appice 17.05.2010.

    @Golden111 slažem se, i onda se sjetim Dinama i muka mi je. Neka čovjek ostane, pa nije siromah, a j... pare ak igraš za Nantes koji zabije 10 golova po sezoni.

  • pamy 17.05.2010.

    mora se shvatit i Klasnića.. on je svojim zaslugama potpisao dobar ugovor i došao na taj nivo nogometaša.. rušenjem ugovora pada mu i ugled i cijena.. zato pametno, sigurno je da hoće igrati, ali nije blesav da smanjuje plaću više neg je potrebno..

  • nix_zgd 17.05.2010.

    Klasnic je jako dobar nogometas, ali 60 000 funti je stvarno pretjerivanje za nekog njegove kvalitete..nece ni englezi vise moci placati igrace prek svojih mogucnosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare