To je to što me zanima!

The Sun: Balotelli je spreman potražiti čak i pomoć psihijatra

Talijanski nogometni reprezentativac i napadač Manhester Cityja Mario Balotelli spreman je potražiti pomoć psihijatra, ispričao je njegov prijatelj za engleski tabloid
Vidi originalni članak

Teško je i nabrojati sve nepodopštine koje je talentirani napadač počinio ove sezone na terenu i izvan njega. Nakon one zadnje, crvenog kartona protiv Arsenala, Cityjev trener Roberto Mancini kao da je izgubio strpljenje, te je zaprijetio svom sunarodnjaku prodajom na ljeto. Balotelli se gmizavo ispričao svom šefu, koji je nedavno izjavio kako bi ga lupio u glavu svaki dan, da je kojim slučajem njegov suigrač, a ne trener.

- Mario ne želi otići iz Manchester Cityja, te prihvaća da mu je potrebna određena pomoć. I sam je priznao da je potpuno izvan kontrole. Spreman je čak i prihvatiti adekvatnu stručnu pomoć kako bi očistio glavu. Posjeduje golemi nogometni talent, ali je u ozbiljnoj opasnosti da uništi vlastitu karijeru. Ozbiljno je zabrinut i shvaća da mora riješiti svoje probleme – izjavio je Balotellijev bliski prijatelj za The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • bornatheking 15.04.2012.

    Poslije njega bi psihijatru trebao psihijatar

  • šmido 15.04.2012.

    pitanje je dali je psihijatar spreman za njega

  • Admiral_1 15.04.2012.

    ide vec na zivce taj Balotelli. koji krele majke mi. samo se nadam da nece doc u Milan, to bi bila jako losa investicija, takog cudaka kupit. al ok, dns je Galliani reko da posto je taj Balotelli necist u glavi da su mu vrata Milana zatvorena. i da su pregovori sa Dzekom. al taj Balotelli vec ziva dosada, ajde u pocetku je bio cak i zanimljiv, al prije..

Komentiraj...
Vidi sve komentare