To je to što me zanima!

The Sun: C. Ronaldo prva, Modrić sedma zvijezda

Pod naslovom 'tko su presudni igrači Eura', The Sun je Luku Modrića opisao kao "najzaslužnijeg što je Engleska ostala bez Europskog prvenstva'
Vidi originalni članak

Britanski tabloid The Sun sastavio je ljestvicu najvećih zvijezda Europskog prvenstva, rangirajući samo najistaknutije igrače svake od reprezentacija.
Portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo po očekivanju je postavljen na čelo ljestvice, a Luka Modrić svrstan je na solidno sedmo mjesto. Pod naslovom "tko su presudni igrači Eura", kolumnisti The Suna su Modrića opisali kao "najzaslužnijeg što je Engleska ostala bez Eura". Ronaldo je označen igračem koji je na putu da postane "najveći na planetu". Drugoplasirani Fernando Torres opisan je kao "ključan faktor za izvlačenje Španjolske iz nogometne prosječnosti." Treće mjesto pripalo je Michaelu Ballacku, koji je dugo bio ozlijeđen, ali je drugi dio Premiershipa i Lige prvaka odigrao u stilu po kojemu je postao poznat još u Bayernu. Slijede Franck Ribery, koji ima "naporan zadatak nasljeđivanja Zidanea", Luca Toni, najbolji strijelac Bundeslige, te Ruud van Nistelrooy koji još igra na visokom nivou u Real Madridu. Preostala mjesta u top-deset zauzimaju Zlatan Ibrahimović, "napadač strahovitih mogućnosti, koje je pokazao u Interu", Adrian Mutu, "na čijim plećima počivaju rumunjske nade da prođe skupinu smrti s Italijom, Francuskom i Nizozemskom" i Andrej Aršavin, "prema kome su usmjerene sve oči ruskog naroda."

TOP 10 NAJVEĆIH ZVIJEZDA EURA
1. Cristiano Ronaldo (Portugal), 2. Fernando Torres (Španjolska), 3. Michael Ballack (Njemačka), 4. Franck Ribery (Francuska), 5. Luca Toni (Italija), 6. Ruud van Nistelrooy (Nizozemska), 7. Luka Modrić (Hrvatska), 8. Zlatan Ibrahimović (Švedska), 9. Adrian Mutu (Rumunjska), 10. Andrej Aršavin (Rusija)

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kika_gnc 10.06.2008.

    modrić će na sjenećem veliom natjecanju bit među prvih tri igrača....dam se kladit

  • Shady 10.06.2008.

    Da je Eduardo na Euru na ovoj ljestvici bi zauzeo mjesto među prva 3-4 jer je on najzaslužniji za ovaj plasman Hrvatske, pa onda Modrić i kompanija

Komentiraj...
Vidi sve komentare