To je to što me zanima!

The Sun: Robinho napušta Man City, prelazi u Barcu?

Slabe igre i nedovoljno zalaganje na terenu bili su dovoljan razlog menadžeru Manciniju da se riješi skupo plaćenog napadača. Koštao je 32 mil. funti
Vidi originalni članak

Napadač Manchester Cityja Robinho svoje mjesto u prvoj momčadi uzeo je zdravo za gotovo. Mislio je da će mu ugovor vrijedan čak 32.5 milijuna funti biti garancija za igranje u prvoj momčadi. No, prevario se. Dolaskom novog menadžera Roberta Mancinija u klub stvari su se promjenile. Talijan više nije mogao trpjeti brazilčeve blijede nastupe, stoga ga se odlučio riješiti. Prema pisanju The Suna, 26-godišnji napadač 'Građana' odigrat će u nedjelju svoju posljednju utakmicu u 4. kolu FA Cupa protiv drugoligaša Scunthorpea. Manciniju je prekipjelo kada je protiv Evertona odlučio izvaditi Brazilca iz igre u 61. minuti nakon slabašnog nastupa. Iako je prošle sezone zabio 15 golova, Robinhu to nije bilo dovoljno da dobije dodatne kredite s obzirom da je u njega uložen velik novac koji nije opravdao. Ugovor za Manchester City ga veže do 2012., ali sasvim je sigurno da će napustiti klub. Kao potencijalno nova destinacija spominje se Barcelona i brazilski Santos iz kojeg je ponikao.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Katalonec 23.01.2010.

    Ja ga ne bi doveo. Radie bi Krkiča postepeno stavljo namesto Henry-ja. Bojan je jako prodoran ima vrlo dobar dribling i ubacaj. I več je puno potua pokazao, da je timsi igrač i da ne igra za sebe več za klub (za razliku od Robinha)

  • planki 23.01.2010.

    @becky_333. to sta si ti reka/la nema veze sa zdravom pameti. ako tebi tevez, adebayor, kolo toure, bellamy, nisu neki igraci onda nemas pojma o nogometu

  • plavocrni 23.01.2010.

    lijepo ce ga docekat navijaci reala ako prede u barcu..nesto slicno kao i barcini Figa kad je otisao u real..al ovaj je obican placenik,samo pare i pare..

Komentiraj...
Vidi sve komentare