To je to što me zanima!

Thiago majstorijom u završnici spasio Bayern, Mandži 30 min.

Guardiola je odlučio ostaviti Marija Mandžukića na klupi, a kad Bayern nije uspio izjednačiti nakon 1-0 Stuttgarta uveo ga je u 60. minuti te su preokrenuli na 1-2
Vidi originalni članak

Ostavljanje Marija Mandžukića na klupi umalo je skupo koštalo Pepa Guardiolu, koji je u špicu protiv Stuttgarta u gostima gurnuo Marija Götzea. Bayern je u zaostaloj utakmici 17. kola Bundeslige gubio 1-0 kod 'švaba' golom Vedada Ibiševića od 29. minute.

S obzirom da Bavarci ni u nastavku nisu uspijevali izjednačiti, katalonski trener u 60. minuti uveo je Mandžu nakon čega je Bayern odmah proradio. Hrvatski napadač pomogao je u podizanju igre, a u 76. minuti Claudio Pizarro je izjednačio na 1-1 te nagovijestio preokret.

U praktički posljednjim sekundama utakmice, odnosno u trećoj minuti sučeve nadoknade Thiago Alcantara majstorskim volejom na asistenciju Rafinhe je zabio za pobjedu minhenskog kluba 2-1.

Bayern nakon potpunih 18 kola ima 13 bodova prednosti od Bayer Leverkusena te čak 17 od Borussije Dortmund.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • teoretičar 30.01.2014.

    Dobro je govorio Zlatan Ibrahimović, Pep Guardiola je obično smeće i to nekvalitetno.

  • MilosrdniAndjeo 30.01.2014.

    Rekao sam vam ja da je Mandža loš i da ide ća iz Bayerna a vi ste mi lupali minuse. Ipak sam ja za vas dalekovidni sportski stručnjak.

  • ciLa 30.01.2014.

    Moje mišljenje je da Pepe može biti trener samo ako ima sve "curice" u momčadi koji ga prate ko neki pas. Ne može nači zajednički jezik sa igračima koji su malčice drugačiji od drugih(Ibra),a odlični su igrači, što bi reklo da je slab psiholog, jer igrati bez špica u pojedinim utakmicama je totalni apsurd kad si toliko bolji od ostalih. Kad preuzme neku prosječnu momčad onda bumo vidjeli njegovo trenersko znanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare