To je to što me zanima!

Thiago Silva: Hrvati su najteži protivnik, ali mi idemo po titulu

Hrvatska nam je možda najteži protivnik u skupini, ali spremni smo za njih. Uigrani smo, ne osjećamo pritisak i vrijeme je da uzmemo naslov prvaka, kaže Thiago Silva
Vidi originalni članak

Za Hrvatsku igraju igrači iz velikih europskih klubova. Oni su nam možda najteži protivnik u skupini, ali spremni smo za njih, rekao je kapetan brazilske nogometne reprezentacije i branič PSG-a, Thiago Silva.

U razgovoru za Folha de Sao Paulo Silva je rekao kako su igrači usredotočeni na Hrvatsku i otvaranje SP-a 12. lipnja.

- Sve tri reprezentacije u skupini mogu nam napraviti velike probleme, ali mislim da nema smisla previše razmišljati o protivnicima, to nam donosi samo brige. Spremni smo, uigrani smo i vrijeme je da uzmemo zlato - kaže Silva.

Hrvatska je u skupini A s Brazilom, Meksikom i Kamerunom. 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • 06.05.2014.

    Kako je euforija odvratna riječ....daj spustite se na zemlju...Brazil je ogroman favorit kao prvo...drugo-uzimali su puno puta zlato,srebro ili broncu...naš tim je sasvim soidan ali nažalost prva utakmica s velikim Brazilom u Brazilu...ili će nas dobiti minimalno ili će nas odmah demontirati...kako možete samo reći da je na njima samo pritisak?Zamislite da vi iztrčavate pred 50-100k ljudi na stadion na utakmicu koju cijeli svijet gleda!!???Nebi bio na vama pritisak????Ko nije igrao nogomet nek ne priča gluposti...pritisak je uvijek prisuta-našima da dobijemo favorita a njima da dobiju Hrvatsku koja je dobra ekipa europe(Europski Brazil)....jedino pritisak ne postoji kada ste već prvi ili kada već ispadate...tako da dont srač tu mač...

  • sosqe 04.05.2014.

    Ne zavarajmo se, brazil je jak ,ali nije to onaj brazil sa iskusnjarama poput r. carlosa, ronalda,rivalda itd..sad imaju jako puno mladih igraca ,pa cak i dobar dio tih igraca nema status velike zvijezde tj superstara,pa kad se na to sve nadoda ogroman pritisak koji je na njima nisam bas siguran da ce lako protiv bilo koga, a protiv nas mislim da ce se popiknut,odmah na pocetku da dodu sebi:-))imamo strasnu momcad,mozda nam malo steka u toj obrani ,ali da se to uigrat i ima jos vremena tako da bi mogli biti iznenadenje na turniru.

  • Robi K. (IIIa) 04.05.2014.

    Prva gaće para :) Sanja san neku večer da smo ih tukli 1:0. pa Kamerunce 2:0, a kad je triba Meksiko doć na red - ah, probudija se. Valjda će 6 bodova bit dosta za proć grupu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare