To je to što me zanima!

Thiago Silva: S penalom ili bez njega, ponovno je 2-1 za Brazil

Niko Kovač kaže da nije bio penal? Pa recite mu da makne taj penal i opet je 2-1 za Brazil. Pobijedili bismo Hrvatsku s penalom ili bez njega, izjavio je Thiago Silva...
Vidi originalni članak

Brazilski stoper Thiago Silva ogorčen je na reakcije iz hrvatskog tabora nakon sramotne krađe japanskog suca. Silva je to malo drugačije vidio. 

Branič domaće momčadi ima zanimljivu teoriju.

- Niko Kovač kaže da nije bio penal? Pa recite mu da makne taj penal i opet je 2-1 za Brazil. Pobijedili bismo Hrvatsku s penalom ili bez njega - rekao je Silva.

Hrvatska je povela na otvaranju. Brazil je izjednačio, a u drugom dijelu utakmice nije pokazao baš ništa. Sve do 69. minute kad je japanski sudac Yuichi Nishimura poklonio penal Brazilu. Cijeli svijet, gotovo svi relevantni mediji na planeti ujedinjeni su u jednom - Japanac je pogriješio i pokrao Hrvatsku.

- Ako Hrvati imaju s tim problem, to je njihova stvar. Umjesto što napadaju suce, bolje da se usredotoče na taktičke pogreške. Hrvatski izbornik je bio zaposlen stavljanjem čuvara igračima i onda je ostavio Neymara samog - dodao je brazilski stoper.

Idi na 24sata

Komentari 140

  • AndrijaPerutina 14.06.2014.

    Smrad, s ovm izjavom i sam prizaje da nije bilo penala.Ali zasto jos nije spomenuo kako je neymar uletio laktom u modrića i kakav je faul bio na rakitiću prilikom trećeg gola,a da nespominjem i poništen gol...puuu majku vam pičkastu jebem, ovako nas je sudac sjebo i protiv španjolaca na europskom prvenstvu ali dobro njima je učinjena pravda jučer, a nadam se da isto čeka ove smradove pičkaste.

  • iko321 14.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • FrankoKirinčić 14.06.2014.

    Pa da nije bilo penala Hrvatska nebi se trebala otvarati i onda nebi ostalo Oscaru tolko prostora i nebi ni bilo tog 3. gola.

Komentiraj...
Vidi sve komentare