To je to što me zanima!

Thiem poludio zbog Serene: Ma koji vrag? Moram joj se ustati?

Uvjeren sam da se to Federeru ili Nadalu ne bi moglo dogoditi. Čak i da sam junior, to bi bilo nedopustivo, rekao je austrijski tenisač Dominic Thiem nakon što je morao prekinuti konferenciju za novinare zbog Serene
Vidi originalni članak

Dominic Thiem (25) pobijedio je Pabla Cuevasa 3-1 u setovima i plasirao se u osminu finala Roland Garrosa, a onda je njegovu konferenciju za novinare u Parizu naprasno prekinula poruka organizatora.

Morao je ustati i napustiti dvoranu kako bi ustupio mjesto vjerojatno najvećoj tenisačici svih vremena, Amerikanki Sereni Williams (37), koja je šokantno izgubila u trećem kolu od Amerikanke Sofije Kenin 6-2, 7-5.

Reći da mu takva poruka nije najbolje sjela bilo bi preblago.

- Boli me briga. Koji vrag? Je li ovo šala? Zar bih ja morao otići jer ona dolazi - pitao se austrijski tenisač pred novinarima.

Ni dan kasnije nije popustio u svom stavu.

- Nisam bio ni ljutit ni frustriran. Možda jesam bio nekoliko minuta. Radi se o principu. Nema veze sjedim li ja tamo ili netko drugi. Rekao sam da nisam više junior. A čak i da je tamo junior, drugi igrač morao bi pričekati - kazao je Thiem za Eurosport.

- To pokazuje lošu osobnost. Uvjeren sam 100 posto da Federer ili Nadal nikad ne bi učinili takvo što - dodao je.

Thiem će za četvrtfinale u ponedjeljak igrati protiv Francuza Gaëla Monfilsa, a Serena Williams drugi tjedan turnira gledat će s tribina ili televizije...

Idi na 24sata

Komentari 70

  • deena 02.06.2019.

    Ima pravo

  • true lies 02.06.2019.

    Svaka cast momku.

  • rođo101 02.06.2019.

    sad će ga još optužit za šovinizam jer serena je crnkinja,a on bjelac i eto bjelac je izvrijeđao i omalovažavao crnkinju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare