To je to što me zanima!

Thierry Henry opet u Arsenalu: Trenirat će akademiju 'topnika'

Ima sve kvalitete da bi postao trener jer je inteligentan, predan i voli ovaj sport, pohvalio je Thierryja Henryja Arsene Wenger. Bivši nogometaš trenirat će akademiju
Vidi originalni članak

Thierry Henry treći put u karijeri vraća se u Arsenal. Nakon dvije igračke epizode, popularni bivši francuski napadač na Emirates dolazi kao trener Arsenalove akamedije, omladinske škole "topnika".

- Thierry Henry radi prve korake kao trener. Dobro je da će trenirati naše mladiće. Svi su naši bivši igrači dobrodošli vratiti se i izboriti se za trenersku licencu - komentirao je trenersko pojačanje Arsène Wenger .

Tijekom osmogodišnjeg boravka u Londonu, Henry je pridonio osvajanju dva premijerligaška naslova, od kojih je jedan bio bez poraza u sezoni 2003./2004. Sada će raditi s budućim generacijama "topnika".

- Ima sve kvalitete da bi postao trener jer je inteligentan, predan i voli ovaj sport . Samo još treba izvagati želi li žrtvovati druge stvari u životu zbog tog posla - naglasio je Henryjev sunarodnjak Wenger.

Karijeru je Henry zaključio prošle godine u New York Red Bullsima iz kojih je 2012. došao kratko na posudbu na Emirates i tako razveselio milijune Arsenalovih navijača.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • debelman 21.02.2015.

    na 4.02 c ronaldo bi zalega na travu

  • 21.02.2015.

    legenda...to je bio nogomet pucaj s 20 30m a danas hoce u peterac s loptom

  • El Tractor 21.02.2015.

    Prije si uživao gledajući onu ekipu Arsenala i njihove obračune s Unitedom jednostavno perfektno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare