To je to što me zanima!

Thomas Müller: To je nogomet, ne pobjeđuje baš uvijek bolji

Propustili smo puno previše prilika. Igrali smo vrlo dobru utakmicu, no nismo znali iskoristiti naše prilike, rekao je nakon poraza iskusni trener Bayerna Heynckes
Vidi originalni članak

Svi su mogli vidjeti da smo zaslužili naslov po prikazanoj igri. Raspoženje je sada u svlačionici prilično depresivno, rekao je Bayernov generalni direktor Christian Nerlinger.

Bayern je poveo u 83. minuti golom Thomasa Müllera kojeg je trener odmah nakon gola izvadio iz igre. Osvetilo mu se to ubrzo jer Drogba je izjednačio samo pet minuta kasnije.

- To je nogomet. Već smo to vidjeli i prije, ne pobijedi uvijek bolji - rekao je utučeni Bayernov strijelac Thomas Müller.

Iskusni trener Bavaraca također je govorio o vrlo dobroj igri njegove momčadi i dominaciji nad Chelseajem. 

- Propustili smo previše prilika. Igrali smo vrlo dobru utakmicu, s većim posjedom lopte. No, nismo znali iskoristiti naše prilike. Nismo uzeli ono što nam je Chelsea nudio. Propustili smo zadržati europski pokal u Münchenu - rekao je trener bavarske momčadi Jupp Heynckes.

O dominaciji njemačke momčadi dovoljno govori i statistički podatak o broju udaraca. Bayern je pucao čak 35 puta na gol Čecha, dok je Chelsea s druge strane puknuo samo devet puta na gol Neuera. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • RealnO_4 20.05.2012.

    treba prodat tog Robbena i pokupit dobre pare i kupit recimo Hulka i eto ti poboljsanja ;)

  • matija83 20.05.2012.

    Zaslužio je Bayern pobjedu ali nije se moglo protiv Chelsea ove godine jer previše sreće imaju krenuvši od Napolija u Londonu, dvije utakmice protiv Barce i sad ovo finale.Ali ako se nekome sreća trebala osmjehnut ove godine (nakon deset godina nesreće i nepravde) onda je to Chelsea.

  • medo_kt 20.05.2012.

    chelsea je bio bolji. ako su se oni branili i dopustili da ih bayern napada i onda prijetili iz kontre, igrali kako su i zamislili, onda mislim da je chelsea bio bolji. nogomet nije samo napad napad napad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare