To je to što me zanima!

'Ti je*ena sramoto': Mourinha je Uefa kaznila s četiri utakmice

Portugalac neće smjeti biti na klupi u prve četiri utakmice grupne faze Europske lige iduće sezone nakon incidenta na finalu u Budimpešti, kad je grubo izvrijeđao engleskog suca Taylora
Vidi originalni članak

Portugalac Jose Mourinho, 60-godišnji trener nogometaša Rome, kažnjen je sa zabranom vođenja četiri europske utakmice nakon što je vrijeđao suca Anthonyja Taylora.

Tako je obznanila Europska nogometna organizacija (Uefa), a nakon događaja poslije finalne utakmice Europske lige u kojoj je Sevilla, nakon jedanaesteraca, svladala Romu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mourinho je tijekom utakmice nervozno komentirao suđenje, a sve je kulminiralo na konferenciji za novinare i potom na parkiralištu ispred Puskas Arene. Mourinho nije birao riječi pri vrijeđanju britanskog suca, a posebno se vulgarno ponio prema Tayloru ispred stadiona gdje je dočekao djelitelja pravde i okrivio ga za krađu, sramotno suđenje i poraz svoje momčadi.

- Ti je*ena sramoto - vikao je Portugalac.

Uz to je Roma kažnjena s 50.000 eura zbog toga što su navijači rimskog kluba koristili pirotehnička sredstva i bacali razne predmete na travnjak te s dodatnih 5000 eura zbog neprimjerenog ponašanja igrača.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Monza1995 22.06.2023.

    Jako bi onda Letvaja prošao da igra u Europi

  • 21.06.2023.

    Ne bi želio, ali Dalićeva "Čk&api ti teri/na" upućena sucu, vjerojatno će biti podebelo naplaćena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare