To je to što me zanima!

'Tić' podsjeća na Nedveda, a igrat će kao Luka Modrić

Od Nedveda mi je draži Modrić, volio bi igrati kao on, kaže Mario Tičinović, kojemu gode usporedbe s ovom dvojicom fantastičnih nogometaša
Vidi originalni članak

Mario Tičinović (17) istisnuo je iz momčadi Marina Tomasova i počet će od početka utakmicu protiv Varteksa. Veliki Hajdukov talent nije se naigrao ove sezone, a posljednji je put započeo utakmicu još prošlog kolovoza protiv Deportiva u Kupu Uefe.
- Mario je u ovom trenutku jednostavno u boljoj formi od Marina, a to je dokazao na posljednje dvije utakmice. To ne znači da Tomasova neću koristiti protiv Varaždinaca - najavio je trener “bijelih” Ante Miše. Tičinović je debitirao lani protiv Birkirkare, dao gol i oduševio talentom. Otad su ga sputavale ozljede zbog kojih je dugo vremena bio izvan konkurencije.
- Bilo mi je jako teško, a nisam mogao ni ući u formu jer nisam igrao. Ali sve vrijeme sam vjerovao u sebe i hvala treneru što mi je pružio ovu priliku. Nadam se da ću je iskoristiti - rekao je popularni i pomalo samozatajni “Tić” koji je u posljednje dvije utakmice bio strijelac.
Utakmicu protiv Varteksa započet će i Linić umjesto virozom načetog Srđana Andrića.
Na Poljudu se ne pribojavaju nedjeljnih gostiju iz Varaždina, iako je trener Ante Miše uvijek oprezan:
- Nakon Varteksovih 1-6 protiv Dinama, Varaždinci će sigurno imati motiva za dokazivanje. Zato ćemo ući u susret maksimalno ozbiljno, sve osim pobjede bila bi katastrofa za naše ambicije. A one su svima znane, vratiti naslov prvaka na Poljud nakon tri godine! - zaključio je Miše.

S 15 JUNIOR, SA 16 SENIOR, SA 17 PRVOTIMAC
Mario Tičinović u Hajduk je došao iz Sinja i odmah se nametnuo kao jedan od najvećih talenata u omladinskoj školi. Momak rođen 20. kolovoza 1991. već je s 15 godina igra za juniorsku momčad Hajduka, a s nepunih 17 debitirao je za seniore. I zabio gol! Mjesec dana prije 17. rođendana Tičinović je bio strijelac protiv malteške Birkirkare. Nešto više od tri mjeseca prije punoljetnosti ponovno je u prvom planu, ponovno prvotimac seniorske momčadi Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • harvester_of_sorrow 03.05.2009.

    Tičinović je debitirao lani protiv Birkirkare, dao gol i oduševio talentom....jel ovo neka zajebancija?? moćna birkirkara... a pazi, istisnuo je marina tomasova...ne bilo koga... :))

  • siptarcina 02.05.2009.

    Gospe moja , rodija se novi PELE .

  • Baki 02.05.2009.

    a što je admine jebem ti milu mater ovog što govori protv hajduka nisi obrisa, jebem ti mater tebi i onom ko te zaposlija tu, govedo jedno glupo, kakav si ti novinar gdje je tu objektivnost, ne služiš struci na čast majku ti jeben što te okotila takvoga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare