To je to što me zanima!

Tik-tak: Barca u 10 dana mora dovesti igrače za dvije sezone

Fifa je kaznila Barcelonu sa zabranom transfera dva prijelazna roka u nizu. Kazna počinje od siječnja '15. Barca ima 10 dana za 'šoping'. I to za sljedeće dvije sezone
Vidi originalni članak

Nije tiki-taka, već tik-tak... Vrijeme otkucava Barceloni. A Katalonci ga nemaju baš puno. Fifa im je odbila žalbu na kaznu od 14 mjeseci zabrane dovođenja i registracije igrača i od siječnja 2015. godine dva prijelazna roka u nizu nema 'šopinga'.

To znači da Barcelona ima samo 10 dana kako bi dovela igrače za ovu sezonu koja je pred vratima, ali i za sljedeću sezonu (Fifina kazna ne odnosi se na ljetni prijelazni rok koji traje do 31. kolovoza 2014. godine op.a.).

Barcelona je ovoga ljeta dovela Ivana Rakitića, Luisa Suareza, Brava, Ter Stegena, Mathieua i Vermaelena. Iako je Barca objavila kako će se žaliti Sportskom sudu, teško je za vjerovati da će CAS poništiti odluku Fife. Zato ne bi bilo nimalo čudno da Barcelona u ovih 10 dana kupi još ponekog igrača. 

Jer, što su kupili, kupili su. Od siječnja 2015. godine nema više "šopingiranja"...

Idi na 24sata

Komentari 76

  • strmi007 21.08.2014.

    14 mjeseci,znači samo jedan ljetni a to je ono što se računa,tko od velikih klubova dovodi igrače u zimskom roku?nitko

  • lukica25 21.08.2014.

    jaka kazna, sad će dovest igrače za 2 sezone i zaboli ih za kaznu, mogu si s kaznom obrisat guzu , živi smijeh hahaha

  • makshardcore 21.08.2014.

    Iz većine komentara da se naslutiti da vas je već sada obuzeo veliki strah, zato bi voljeli da ove godine nisu ništa kupili. Malo ste se zajebali gospodo, ko na nas krene smesta je najebo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare