To je to što me zanima!

Tin Jedvaj odigrao super protiv Engleske pa dobio novi ugovor

Hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj oduševio je u utakmici protiv Engleske u susretu 2. kola Lige nacija. Povratkom u Njemačku ponuđen mu je novi ugovor koji je hrvatski branič i prihvatio
Vidi originalni članak

Branič Bayera iz Leverkusena Tin Jedvaj (22) dodatno je učvrstio poziciju u svom klubu. Iako minute dobiva na kapaljku izborio se za novi, dugogodišnji ugovor s njemačkim prvoligašem. Potpisao je do 2023. čime su u Bayeru pokazali da vjeruju investiciji od sedam milijuna eura koliko su ga platili talijanskoj Romi.

Iza Tina Jedvaja je kalvarija s ozljedama bedrenog mišića, a često je i korišten na, neprirodnijoj mu, poziciji desnog beka. Odigrao je samo četiri utakmice u klubu ove sezone, ali trener Leverkusena Heiko Herllich za hrvatskog braniča najavljuje bolje dane.

Dobio je Jedvaj i povjerenje Zlatka Dalića koji ga je protiv Engleske uvrstio u početnu postavu. Zlatko Dalić je sipao komplimente na račun mladog braniča i za očekivati je da će Jedvaj ponovno participirati u A selekciji.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 18.10.2018.

    taj decko mora igrati stopera, a ne beka. valjda ce jednom treneri to shvatiti

  • zdenko1 17.10.2018.

    slazem se sa tobom lillard...navijac sam leverkusena, i cesto sam i na treningu i na tekmama,,iskreno mislim da on nije kapacitet za leverkusen,,,tim koji zeli ligu prvaka,,,ali vjerovatno da ima dobar ugovor,,,u svakom slucaju sretno mu bilo,,

  • Lillard 17.10.2018.

    Bolje da je otisao u neki slabiji Njemacki klub , jer ovako se nece nikad naigrat . Na desnom beku je odlicni Weiser koji bi mogao uskoro igrat prvog beka u reprezentaciji , ako se Kimmicha prebaci opet na njegovu prirodnu poziciju u sredinu . U centralnoj obrani tesko nesto moze , imaju Taha koji je buducnost Njemacke iz Sülea , imaju supertalentiranog Retsosa , i jos Dragovica i bracu Bender koji oboje mogu odigrat stopera . Nema kruha Jedvaju u Leverkusenu , bolje da je otisao u neki osrednji Njemacki klub tipa Werder ili Augsburg i tu skupljao iskustva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare