To je to što me zanima!

Tin Jedvaj srušio Borussiju: Moram samo još više ''gristi''

Tin je odigrao sjajnih 90 minuta u Dortmundu dva dana nakon što je stigao Kovačev poziv. Bayerov 18-godišnjak igrao je na desnom boku u čistoj pobjedi od 2-0...
Vidi originalni članak

Bili smo sjajni protiv Borussije, ‘uništili’ smo ih njihovim najjačim oružjem, kontrom i polukontrom, javio se Tin Jedvaj.

Bayerov 18-godišnjak igrao je na desnom boku u pobjedi 2-0 u Dortmundu.

- Da, ali trener Schmidt mi je rekao da će me koristiti i na stoperu - kaže Jedvaj, kojem je konačno krenulo nakon godine na klupi u dresu Rome.

- Nisam pogriješio kad sam odlučio doći na posudbu u Bayer. Očito je da ću ovdje dosta igrati, trener mi kaže da u mene ima veliko povjerenje - rekao je Tin.

Nije ustuknuo pred Reusom, Mkhitaryanom, Aubameyangom i društvom, dokazavši kako poziv Nike Kovača nije samo ulog u budućnost.

- Velika je to stvar za mene, ali i dodatni motiv da nastavim ‘gristi’ još jače, da opravdam povjerenje - kaže Jedvaj.

Bivši igrač Dinama 11. je Hrvat u Leverkusenu.

- Hrvati su ostavili dubok trag i to mi je olakšalo prilagodbu. U blizini stadiona je i jedan hrvatski restoran, često sam ondje. Da ne zaboravim na naše specijalitete - nasmijao se Tin, kojeg su protiv Borussije gledali i prijatelji iz Zagreba.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • ubimenjezno 25.08.2014.

    Prema naslovu sam je razbio Borussiju. zabio je hat-trick i imao jos 3 asista. Usput je kresnuo Kloppa na centru po sucevom zadnjem zvizduku dok su mu suparnicki igraci aplaudirali i molili boga da njih ovaj puta postedi jer ih je dovoljno guzio 90 minuta na terenu. Sve to u rezultatu 2-0. Daj mir, odigrao je dobru utakmicu, ali kada se Donati vrati ide na klupu vjerovatno. Na stoperu su cetvorica konkurenti smunjam da ce mu davat cesto sansu.

  • Nevo_1 25.08.2014.

    I Suarezu su rekli da mora više gristi pa vidi di je sad završio... haha

  • LepoldMandic 25.08.2014.

    ziv ti bio vodu pijo tincek

Komentiraj...
Vidi sve komentare