To je to što me zanima!

Tipsarević: Okrao si me zbog ambasade u Beogradu

Srpski tenisač Janko Tipsarević, 44. igrač svijeta, mislio je da ga sudac 'krade’ zbog nereda u Beogradu i napada na hrvatsku ambasadu
Vidi originalni članak

Janko, cigane, zavikao je gledatelj srpskom tenisaču nakon što je ovaj izgubio servis na početku trećeg seta u meču protiv Ukrajinca Stakovskog.
Međutim, Tipsarević mu nije ostao dužan.
- Ja cigan? Ti si cigan! - uzvratio je 44. tenisač svijeta i pojurio do glavnog suca.
Nekoliko minuta poslije zaštitari su udaljili spornog gledatelja. Ali ovo nije prvi incident u kojem je Tipsarević sudjelovao.
- Jesi li ti to meni krao poene zbog nereda u hrvatskoj ambasadi u Beogradu - upitao je Tipsarević hrvatskog suca Hečeja nakon poraza u igri parova.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kellysr 01.03.2008.

    Isprovociran je bioTipsa!!! A zar cjenjeni novinari ne bi trebao biti naslov za ovj clanak da je hrvatski gledalac vrijedjao tenisera u toku meca i potom isti udaljen sa terena?

  • Sofi 29.02.2008.

    Decko je došao igrati tenis, drži se sa našim dečkima i vjerojatno ga boli k.... za politiku, ko i sve ostale tenisače koji imaju stanove u Monaku. Pitajte Ljubiičića i Ivaniševiča. Svi su tenisači cigani, za svoj sport žrtvuju cijeli privatni život i svaki tjedan su u drugom gradu. Nije ok od tog gledatelja što je to dobacivao i od suca što sam nije zatražio da ga izbace.

Komentiraj...
Vidi sve komentare