To je to što me zanima!

Tisuće limenki piva će propasti zbog odluka katarskih vlasti: 'Pobjedniku poklanjamo sve'

Budweiser se sada suočava s velikim gubicima pošto značajan broj limenki piva neće moći iskoristiti po planiranom. No, marketinški stručnjaci dosjetili su se genijalne ideje
Vidi originalni članak

Nevjerojatan broj limenki Budweiser piva ostale su neiskorištene i nagomilane u skladištu u Dohi nakon što su čelnici Fife u razgovoru s organizatorima Svjetskog prvenstva u Kataru 48 sati uoči početka Mundijala donijeli odluku da se alkoholna pića neće točiti.

Broje se u tisućama...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gigant alkoholnih pića najavljen je kao jedan od glavnih sponzora Svjetskog prvenstva u Kataru i dodijeljen mu je monopol u točenju pića oko stadiona. No, nakon kontroverzne odluke koja je šokirala ostatak svijeta i navijače, Budweiser sada može točiti samo bezalkoholno pivo.

Ogroman broj razjarenih i ljutitih navijača momentalno je potražio povrat novca od organizatora ne želeći sudjelovati u striktnim i konzervativnim regulacijama katarske kraljevske obitelji.

Budweiser se sada suočava s velikim gubicima pošto će značajan broj limenki piva propasti, javljaju svjetski mediji. No, marketinški stručnjaci dosjetili su se ideje u kojoj bi sve pivo dodijelili pobjedniku Svjetskog prvenstva.

- Novi dan, novi tweet. Pobjednička momčad će dobiti pivo. Tko će ga osvojiti? - stoji u objavi Budweisera na Twitteru.

Palete piva proputovale su gotovo 13 tisuća kilometara kako bi sretno stigle na odredište, no kako sada stvari stoje izgleda da će završiti u vlasništvu najbolje reprezentacije svijeta.

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO: LOVREN O SASTAVU HRVATSKE

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Viktorijo 22.11.2022.

    Prosinečkog treba pozvati.

  • 19711971 20.11.2022.

    Bitno je da su im uzeli lovu i to oko75 milijuna.

  • pocetnik 20.11.2022.

    nek sponzor ne zaboravi i lukin dres pokloniti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare