To je to što me zanima!

Tita Vilanovu hitno operirali: Dramatično pogoršanje stanja

Tito Vilanova od 2011. bori se s rakom parotidne žlijezde. Stanje mu se dramatično pogoršalo, javljaju španjolski mediji. Vilanovu su posjetili najbliži prijatelji i rodbina...
Vidi originalni članak

Tito Vilanova morao je biti hitno operiran u Španjolskoj. Stanje mu se dramatično pogoršalo. Posjetili su ga najbliži prijatelji i rodbina, pišu španjolski mediji. 

Marca dodaje kako je Vilanova u bolnicu primljen prošlog tjedna, a liječnici su ga hitno operirali u četvrtak zbog lošeg stanja i želučanih komplikacija.

Bivši trener Barcelone od 2011. bori se s rakom parotidne žlijezde. Vilanova se nakon operacije oporavio od zloćudne bolesti, ali rak se bivšem treneru katalonske momčadi vratio 2012. godine. Vilanova je ponovno otišao na operaciju i vratio se na klupu Barce. No povratak bolesti natjerao ga je na ostavku i povlačenje iz nogometa. 

Najnovije informacije iz Španjolske nisu dobre. Vilanovi, koji je u bolnici od prošlog tjedna, jako se pogoršalo stanje, a više informacija bit će poznato u petak.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • madridista-de-corazon 25.04.2014.

    Animo!

  • erna45 25.04.2014.

    Prokleti rak!

  • 25.04.2014.

    Koliko god da je čovjek sretan, zadovoljan sa svojim životom, nema financijskih problema i treba da uziva još dosta godina, opet na kraju svega đavo neda mira. Veoma mi ga je žao, ne samo njega nego svih ljudi koji pate na ovaj način. Neka ti dragi Bog pomogne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare