To je to što me zanima!

Tko će biti ključni igrač Hrvatske na Euru 2008?

Hrvatsku očekuje nastup na Euru. Slaven Bilić ima na raspolaganju nekoliko odličnih igrača. No koji je igrač po Vašem mišljenju nosioc naše igre?
Vidi originalni članak

Izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić imat će predstojećem Euru nekoliko izvrsnih igrača na raspolaganju. Luka Modrić, Darijo Srna, Ivan Rakitić, Niko Kranjčar, Mladen Petrić, Ivica Olić predvode našu reprezentaciju. Na žalost, nema drugog strijelca kvalifikacija Eduarda da Silve, kojeg je ozljeda odvojila od Eura. Turnir počinje za desetak dana. Prvu utakmicu otvaramo s Austrijom 8. lipnja u Beču.
Koji je po Vašem mišljenju ključni igrač hrvatske reprezentacije. Tko je nezamjenjiv među 'kockastima'? Ili smo najjači kao kolektiv?

Idi na 24sata

Komentari 28

  • zlundralo 31.05.2008.

    srna i modric.samo se nadam da ce se napadaci malo više iskazati jer ak ce biti ko zadnje dvje tri tekme sa napadaćima loše nam se piše,fali nam dudu sa njim mi bili prvaci a ovako ostaje samo ...U BOJ,U BOJ ZA NAROD SVOJ...

  • Barney 29.05.2008.

    prije svega kljucni igrac ce biti izbornik Slaven Bilic....ako on pogrijesi idu i kola nizbrdo...a zatim kolektivna igra...ako zakaze Modric morat ce neko povuci za njega....tako i za Petrica i Kranjcara i Olica i za svakoga pojedinca koji ce biti na terenu...nikad ne znas ko bas taj dan nece imat svoj dan...ali zato tu mora biti suigrac koji ce mu pomoci...gle Francusku 98\' kad nas je izbacila u polufinalu...kad smo zatvorili Zidana, Henrya...sve te njihove ofanzivne igrace opasne za gol...onda nam je zabio Thuram 2 komada...obranbeni igrac...nikad prije nije dao gol a onda je povukao kad je najvise trebalo pomoci suigracima iz veznoga reda i napada...kolektiv ja najbitniji a onda se lako izdvoji pojedinac ali obicno to svaku tekmu bude neko drugi...

  • barkley 29.05.2008.

    Niko Kranjčar!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare