To je to što me zanima!

Tko će biti naj-trener: Ten Hag, Klopp, Pep, Pochettino, Tite...?

Kandidati za najboljeg trenera u Fifinom izboru dolaze iz ovog Top 10: Guardiola, Klopp, Tite, Gallardo, Ten Hag, Deschamps, Belmadi, Pochettino, Gareca i Fernando Santos
Vidi originalni članak

Fifina dodjela nagrada najboljima u svijetu nogometa, 'The Best', održat će se 23. rujna u Milanu. Argentini ne ide otkad je Maradona prestao igrati nogomet, a imaju i najboljeg nogometaša planete i (izgleda): najbolje trenere na svijetu. 

U Fifinom izboru za najboljega od deset kandidata trojica su Argentinci: trener Rivera Marcelo Gallardo, izbornik Perua Ricardo Gareca i Tottenhamov šef Mauricio Pochettino.

Premda su, realno, najizgledniji kandidati jedan Nijemac i jedan Španjolac (Katalonac): europski prvak s Liverpoolom Jürgen Klopp i osvajač tri trofeja sa Man Cityjem - Pep Guardiola.

Ostala petorica su: francuski izbornik Didier Deschamps, autor divnog Ajaxovog nogometa Erik ten Hag i još trojica izbornika: Brazilac Tite (osvajač Cope), Alžirac Djamel Belmadi (prvak Afrike) i Portugalac Fernando Santos (uzeo Ligu nacija).

Idi na 24sata

Komentari 29

  • dads 01.08.2019.

    Ili Romeo Jozak

  • dads 01.08.2019.

    Orescanin

  • 01.08.2019.

    Tko ce biti....to je isto kao kad su djecica u 2mjesecu urinirala kao ce GOAT messi osvojit zlatnu loptu... Osvojit ce je malo sutra! KLOP bez ikakve dileme!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare