To je to što me zanima!

Tko će ih sad kupiti? Igračima Dinama rapidno pada cijena...

Da karikiram, više vrijedi Sammirov lanjski nastup protiv Villarreala nego svi ove godine u Ligi prvaka! Ako ne odigraju ništa, cijena će im padati, rekao je Naletilić
Vidi originalni članak

Nakon prve utakmice protiv Malmöa Mamić je “cvjetao”, Dinamo je izgledao odlično, igrači su vrijedili desetke milijuna eura... Sve je bilo idilično.

- A tek kad zaigramo u Ligi prvaka - pričao je Mamić.

Zaigrali jesu, no vrijednost im više nije ista.

- Gledajte, nastup u Ligi prvaka neće prodati igrače. Primjerice, BATE Borisov je već nekoliko sezona u Ligi prvaka, a pogledajte koliko su transfera napravili. Jako malo, niti jedan veliki - ističe ugledni europski menadžer Marko Naletilić.

Nakon četiri kola Dinamo nije osvojio niti bod. Štoviše, jedina je momčad koja nije uspjela ni zabiti gol.

- Da karikiram, više vrijedi Sammirov lanjski nastup protiv Villarreala nego svi ove godine u Ligi prvaka! Ulaskom se dobiva dobar novac, međutim, igrači se tek trebaju dokazati. Ako ne odigraju ništa, cijena će im padati. Mandžukića su prodale odlične igre protiv Werdera, ne Liga prvaka. Zvonimir Boban otišao je u Milan iako Dinamo te godine nije igrao u Kupu prvaka. U Europskoj ligi Dinamo bi vjerojatno pobjeđivao, a to nije bezvezno natjecanje. Ima sjajnih momčadi. Atletico, Lazio, PSV, Tottenham, Schalke - kaže Naletilić.

Uoči prvoga kola Mamić je za Badelja tražio deset milijuna eura, Sammira je procijenio na 15, Vrsaljka je smjestio u kategoriju najboljih europskih igrača.

- Ponuda će u zimskom prijelaznom roku sigurno biti. Ali probat ću ovako. Liga prvaka je pozornica na kojoj možete odlično otplesati. Ali možete i slomiti nogu...

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Messi100 06.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ministar.. 06.11.2011.

    Kako će se prodati Vukušić i Subašić?Nisu ni oni baš najbolje odigrali u LP.Miličiću,začepi glupu gubicu.

  • izvor istine 05.11.2011.

    Mogao je to uzeti dok je trener bio fenomenalni vahid Halilhodzic.A haj sad nek uzme tolike novce?

Komentiraj...
Vidi sve komentare