To je to što me zanima!

Tko će u upravu Dinama? Ovo su kandidati. Čeka se 'bijeli dim'

Maksimirski klub od nedjelje više nema izvršni odbor koji se raspušta nakon nedostatka kvoruma na skupštini. No prije toga još bi se netko trebao pridružiti Vlatki Peras i Dariju Šimiću
Vidi originalni članak

Danas se u Maksimiru po posljednji put, u ovom formatu, sastaje izvršni odbor Dinama. Sjednica Izvršnog odbora počela je u 12 sati, na njoj sudjeluje sedam članova (Mirko Barišić, Ognjen Naglić, Vladimir Gašparović, Ivica Cvitković, Ante Todorić, Nikola Hanžel i Većeslav Bergman), a ti će ljudi donijeti odluku tko će se u upravi kluba pridružiti Vlatki Peras i Dariju Šimiću.

POGLEDAJTE VIDEO: Boysi na skupštini Dinama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na sjednici IO-a nema šestorice (Damir Zorić, Ivan Šušak, Heinz Truskaller, Marijan Primorac, Duško Ljuština i Adolf Kožul) koji su na skupštini Dinama zastupali Mamićevu stranu, ali IO će i bez njih imati kvorum, pa će sve odluke biti pravovaljane.

Posljednjih dana špekulira se s imenima nekoliko kandidata koji bi mogli ući u upravu kluba, to bi mogli biti John Gašparac, Darko Podnar, Većeslav Bergman, Zrinko Čustonja...

A čemu takva žurba da se sve mora odraditi po hitnom postupku? Izvršnom odboru Dinama samo još danas traje mandat na dosadašnjoj funkciji, a već od nedjelje svih će 13 članova IO-a biti raspušteno sa svojih pozicija. A izvršnog odbora neće biti do daljnjega, sigurno ne do sljedeće skupštine Dinama. A nitko ne zna ni kad će se ona održati, najvjerojatnije tek u prosincu.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Maraton 11.03.2023.

    Čudim se da i autor ovoga članka piše da su odluke pravovaljane, a u Izvršnom odboru sjedi osoba koja je osuđena i prema Zakonu o sportu ne može biti član nikakvoga odbora, znači da su odluke donosile 6 članova u Izvršnom odboru i ne dovoljno za donošenje bilo kakvih odluka, tako da i imenovanje Simica nije po zakonu kao i ova imenovanja u zadnji čas.

  • Dovla25 11.03.2023.

    Ma kaj se vi čudite kakva država takvi i klubovi.

  • 11.03.2023.

    Svi članci o nogometu "otvoreni" za komentiranje, a članak o učiteljici s jednim učenikom, na Plus??!!....

Komentiraj...
Vidi sve komentare