To je to što me zanima!

Tko čeka Modre: Bayern ide na pogon Hrvata i sjajnog Korejca

Nakon maestralne predstave i pobjede protiv Southamptona (3-1), U23 momčad Dinama igrat će u finalu Premier League International Cupa protiv druge momčadi minhenskog Bayerna
Vidi originalni članak

Marin Pudić, Woo-jeong Yeong, Kwasi Okyere Wriedt samo su neki od igrača koji čekaju mlade dinamovce u finalu Premier League International Cupa. Marin, Horkaš i društvo igrat će u finalu protiv Bayerna koji je dosad u natjecanju izgubio samo jednu utakmicu i to protiv Benfice (1-0) Branimira Kalaice. U toj su utakmici pred sam kraj promašili i penal za izjednačenje.

DO TRONA JOŠ BAYERN Dinamo igra na poziv engleske Premier lige, srušio i rekordera

Nakon toga pobijedili su Everton (4-1), Brighton (2-0), Leicester su nakon 1-1 izbacili na penale (4-5), da bi u polufinalu s 3-1 bili bolji od Readinga. U tim je utakmicama jedan od istaknutijih igrača bio napadač Kwasi Okyere Wriedt (24). Ganac je ove sezone u 28 utakmica zabio 20 golova i podijelio sedam asistencija, ali je u PLIC-u promašio dva penala u igri.

Južnokorejska senzacija Woo-jeong Yeong i Hrvat Pudić

Dinamu prijeti i južnokorejski krilni igrač Woo-jeong Yeong (19) koji je u 23 utakmice zabio 12 golova, a odigrao je i četiri minute za seniorsku momčad. Korejska senzacija vrijedna je 700 tisuća eura. U finalu bi mogao zaigrati i mladi centralni veznjak Marin Pudić (18) koji ima dva nastupa za hrvatsku reprezentaciju do 17 godina, a ove je sezone za juniore Bayerna u 15 utakmica zabio četiri gola.

Njihov najskuplji igrač Alphonso Davies (18) vrijedan je 10 milijuna eura, ali još nije poznato kad će se vratiti na teren nakon ozljede ligamenata koljena. Najčešće igraju u 4-2-3-1 ili 4-3-3 formaciji, a većina momčadi igra u ligi za Bayern II koji je vodeći u četvrtoj njemačkoj ligi. Još nije poznato kad i gdje će se igrati finale, ali očekuje nas još jedna zanimljiva utakmica i mogući novi veliki uspjeh Dinamovih mladih snaga.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 7vuk777 11.04.2019.

    da su ovo učinili dečki hajduka svi bi portali brujili o čudima iz poljuda,a ovako ti dečki iz zg -dobiju-naslovnice svih portala,sramota,a dečki u finalu sa legendarnim bajernom,toliko o poštenju medija u hr

  • 11.04.2019.

    Ma samo da Jovičević uzme Mora , Šunjiča ,Periča i Majera mogu se ovi slikat😏

  • NIKE 11.04.2019.

    Te cijene igrača nemaju apsolutni nikakve veze sa samom tehnikom nogometa. Više znači koju putovnicu imaš, koliko si komercijalan i slč. Eno Ajax, klub je zadržao ekipu na 2 godine i demonstrirao da se može igrati pravi tehnički nogomet, i to je ono što je falilo modernom nogometu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare