To je to što me zanima!

Tko je istinski broj jedan: Tri lava & Leo za naslov!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Među četiri najbolje momčadi Europe ove sezone su tri engleske momčadi i Barcelona. Jednako je bilo i lani, samo je Arsenal 'zamijenio' Liverpool
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo je uspio. Ušutkao je stadion Dragao, njegova “raketa” sa 30 metara ugurala je Manchester United među četiri i u polufinalu Lige prvaka opet su tri Engleza, kao i lani.
“Vragovi” igraju s Arsenalom, koji je u sjajnoj formiw. “Topnici” su nanizali 18 utakmica u Premiershipu bez poraza.
- Jedva čekam 29. travnja! Oni su naši veliki rivali i to će biti utakmice s posebnim 'začinom’ - rekao je Alex Ferguson.
Chelsea će opet na Camp Nou i stari lisac Guus Hiddink ima dva tjedna da pronađe način kako ukrotiti tog Lea Messija.
Ogroman problem Chelseaju bit će izostanak jednog od najboljih lijevih bekova na svijetu. Ashley Cole dobio je drugi žuti protiv Liverpoola i ne može igrati.
- To je ogroman udarac za nas. Messi je za mene najbolji igrač na svijetu i, ako postoji igrač koji bi ga mogao zaustaviti, to je Cole - rekao je Frank Lampard.
Guus Hiddink snima Barcu mjesecima i dobro zna da je Messi najopasniji ako se s desnog krila “zabada” u sredinu. Zato mu, navodno, planira suprotstaviti dešnjaka, 24-godišnjeg Branislava Ivanovića, koji je s dva gola uništio Liverpool na Anfieldu.
Ako i zaustavi Messija, Guus Hiddink ima još dva velika problema: Samuel Eto’o dao je 31, a Henry 22 gola ove sezone.


BARCELONA SAMA PROTIV ENGLEZA

Drugu godinu uzastopce među četiri najbolje europske momčadi tri su engleske. I lani i ove sezone jedina neengleska momčad u polufinalu Lige prvaka je Barcelona. Prošle sezone izbacio ih je aktualni prvak Manchester United, bilo je 0-0 na Camp Nou i 1-0 na Old Traffordu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tahuti 16.04.2009.

    vidimo se u finalu-ako prođete plave. MAN U !!!

  • messi_10 16.04.2009.

    ma da mu stavi sve srbe ne može ga nitko zaustaviti!!! messi je u ovome trenutku iznad svih!! pazite šta vam govorim: ponoviti će se Pariz 2006.godine..SEMPRE BARCA!!

  • fnatic_zg 16.04.2009.

    Barca mora dobit ovo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare